Sportkleding bedrukken

Bedrukte sportkleding is misschien wel de beste manier om reclame te maken tijdens een evenement. Wat te denken van sportkleding met logo tijdens een druk bezochte marathon, de Nijmeegse Vierdaagse of een atletiekwedstrijd? Het bereik is zo onwijs groot dat je naamsbekendheid op zeer korte termijn een toevlucht zal nemen. In ons assortiment sportkleding vind je sportshirts en sportbroeken. Denk bijvoorbeeld aan heren sportbroeken, dames sportbroeken, polyester sportshirts en overig textiel. Sportkleding bedrukken is tevens niet erg duur en is bij ons ook mogelijk in kleine aantallen. Laat goedkoop sportkleding bedrukken. Wanneer je sportkleding laat bedrukken, kan je op een voordelige manier voor een grote groep mensen je naamsbekendheid opkrikken.

Informeer gerust eens naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie. Stuur ons van Stravers een e-mail of bel naar 0315-632515. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en staan je graag te woord.

Artikelen 1-12 van 54

Sportkleding ontwerpen met logo

Natuurlijk is bedrukte sportkleding ook in te zetten als relatiegeschenk. Zo kun je ze bijvoorbeeld uitdelen onder je personeel, klanten of relaties. Het is nooit verkeerd om mensen aan te zetten tot sport. Ze zullen je geschenk waarderen en dat is uiteraard goed voor je imago. De meeste sportkleding bedrukken of borduren wij zelf. We beschikken over een eigen drukkerij en borduurstudio. Hier hebben wij de beschikking over de nieuwste apparatuur waardoor we een goede kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast zorgt deze interne werkwijze ervoor dat we snel kunnen leveren.

Zodra je gekozen hebt voor een kledingstuk in de categorie sportkleding, kan je deze laten bedrukken of borduren. Bedrukkingen of borduringen met logo of tekst zijn bij ons van hoogwaardige kwaliteit. Sportkleding bedrukken met logo, naam of tekst. Zet bedrukte sportkleding in en val op. Laat sportkleding als teamkleding bedrukken zodat je eenvoudig de aandacht trekt van het grote publiek. De bezoekers of concurrenten zien direct de bedrukking van sportkleding en zullen je naam niet snel vergeten. Bedrukte sportkleding vergroot de naamsbekendheid op een snelle manier.

Op zoek naar sportkleding als origineel relatiegeschenk? Kijk eens naar een basic sportshirt met ronde hals en korte mouw. Het sport T-shirt is vervaardigd uit 100% interlock polyester van goede kwaliteit. Wij hanteren een minimale afname van 50 stuks. Heb je interesse in een kleine oplage? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Niet alleen voor heren, maar ook voor dames kunnen we sportshirts bedrukken.

Vrijblijvende offerte-aanvraag

Voordat je een bestelling plaatst, kan je vrijblijvend een offerte aanvraag via de website indienen. Wij zullen je dan zo snel mogelijk een offerte toesturen. Sportkleding laten bedrukken? Zodra je bij ons een bestelling plaatst, zullen wij eerst een gratis digitale drukproef opstellen. Een digitale drukproef is een ontwerp van het kledingstuk met bedrukking. Zo kan je zien hoe en waar je logo bedrukt wordt. Wanneer je tevreden bent met de drukproef zullen wij de sportkleding bedrukken. In plaats van sportkleding, werkkleding of kinderkleding laten bedrukken? Ook deze kleding bieden wij in ons assortiment aan. Alle soorten kleding bedrukken of borduren we.

Contact

Heb je vragen omtrent sportkleding bedrukken of de levering? Laat het ons weten en wij voorzien je graag van advies. Voor antwoord op al je vragen kan je ons een e-mail sturen of bel naar 0315-632515. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...