Sportbroeken bedrukken

Heb je veel sportende klanten en sportieve zakenrelaties? Kies voor sportbroeken als een sportief en origineel relatiegeschenk. Als je sportbroeken inzet als relatiegeschenk word je al snel verbonden met een sportief karakter en kan je promoten dat je een sportief bedrijf bent. Met sportbroeken laat je zien dat je sporten en beweging belangrijk vindt. Alles omtrent sporten en gezondheid wordt steeds belangrijker. Tegenwoordig houden veel bedrijven sportieve evenementen voor hun werknemers, zoals een sportdag of een ander sportevenement. Naast sportbroeken kan je ook andere sportkleding inzetten zoals sportshirts. Laat sportbroeken bedrukken en show je relaties je sportieve kant. Sportbroeken bedrukken we met naam, logo of tekst. Als je vragen hebt over het laten bedrukken van sportbroeken, kan je contact met ons opnemen. Bel naar 0315-632515 of stuur ons een e-mail.

4 artikelen

4 artikelen

Sportbroeken bedrukken met logo of tekst

Sponsor je de lokale sportclub? Kies dan voor bedrukte sportbroeken. Er zullen veel bezoekers tijdens de sportwedstrijden aanwezig zijn, wat betekent dat je bedrukking door velen gezien wordt. Of geef je relaties die regelmatig de sportschool bezoeken bedrukte sportbroeken. Andere sportieve sportschoolbezoekers zullen het direct zien. Laat sportbroeken bedrukken en zet ze in als effectief marketing- en promotiemiddel. Ook tijdens sportbeurzen, zoals de nationale sport vakbeurs of de fitfair doen bedrukte sportbroeken hun werk. Promoot je sportschool, organisatie of club tijdens deze beurzen en spreek je doelgroep aan. De kans is groot dat je sportschool veel nieuwe leden genereert.

Gratis digitale drukproef ontvangen?

Nadat je contact met ons hebt gehad en een bestelling hebt geplaatst, stellen wij een gratis digitale drukproef voor je op. Dit is een schets van het gekozen relatiegeschenk met daarop de gewenste bedrukking. Nadat we de drukproef hebben opgesteld, sturen we hem je toe. Na akkoord van jouw kant gaan we de sportbroeken bedrukken. We hanteren snelle levertijden.

Om de outfit helemaal af te maken, kan je kiezen voor een bijpassend sportvest, sportshirt of sporthesje. Deze producten zijn te vinden in de categorie sportkleding. Onze sportkleding is te bedrukken of te borduren, afhankelijk van het type kledingstuk, het materiaal en de gewenste bedrukking.

Welke druktechnieken gebruiken we?

Sportbroeken bedrukken we in eigen drukkerij. Door de elasticiteit van de sportbroeken bedrukken we ze middels de zeefdruk-transfer. Middels zeefdruk wordt het logo op transferpapier aangebracht, hiervoor wordt inkt gebruikt. Er wordt een poeder gestrooid over de natte inkt waarna de transfers in een hete droogtunnel worden gedroogd. Het logo wordt uitgeknipt en op de gewenste plek op het drukoppervlak gelegd. Het logo wordt middels een transferpers onder druk en warmte op het gewenste relatiegeschenk geperst.

Contact

Heb je vragen over je bestelling, het drukproces of onze algemene voorwaarden? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder. Je kan een e-mail sturen naar [email protected] of bel naar 0315-632515.

Laden...