Speakers bedrukken

Het beluisteren van muziek is natuurlijk het leukst als je favoriete liedjes uit een paar goede speakers klinken. Zo kun je optimaal genieten van de verschillende instrumenten, de zang en de harmonie die er bestaat binnen een orkest of band. Er kan een immens verschil bestaan tussen de beleving van een lied dat door ingebouwde computerspeakers klinkt en een lied dat door goede luidsprekers schalt. Wie van tijd tot tijd graag een deuntje beluistert, doet er dus verstandig aan om een paar speakers in huis te halen.

Heb je jouw nieuwe relatiegeschenk uitgezocht? Dan zorgt Stravers ervoor dat het prachtig bedrukte, muzikale cadeau binnenkort bij jouw relaties wordt bezorgd. Heb je vragen over speakers bedrukken of wil je persoonlijk advies? Bij Stravers helpen we je graag. Stuur ons een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 54

Speakers bedrukken naar wens

Speakers bedrukken we met naam, logo of tekst. Speakers zijn populaire relatiegeschenken. Wij bieden ook de mogelijkheid om onbedrukte speakers te bestellen, maar adviseren altijd om deze te laten bedrukken. Op deze manier kan je op een snelle en eenvoudige manier je naamsbekendheid vergroten. Speakers met logo worden overal gebruikt; thuis, op kantoor, tijdens een feestje, op het strand en ga zo maar door. Een speaker wordt dagelijks gebruikt. Tegenwoordig wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van bluetooth speakers. Met deze speakers kun je draadloos je favoriete muziek beluisteren via je smartphone, tablet of laptop. Speakers zijn favoriet, dus laat speakers bedrukken met logo. Speakers zijn ook uitstekende bureauaccessoires. Overal vind je namelijk speakers op het bureau van muziekliefhebbers.

De oplaadbare inductiespeaker heeft twee voordelen. Zodra je je smartphone op de speaker legt, zal het geluid versterkt worden. Daarnaast is de speaker voorzien van een oplaadbare batterij. De draadloze luidspreker is verkrijgbaar in het wit en zwart. Wij kunnen de speaker op twee manieren bedrukken, middels de tampondruk of met een full colour digitale bedrukking. De minimale afname van dit originele relatiegeschenk is 25 stuks.

Waarom speakers bedrukken?

Speakers, ook wel luidsprekers genoemd, kan je inzetten als relatiegeschenk om jouw marketingactiviteiten te versterken. Laat speakers bedrukken met bedrijfsnaam, logo of tekst. Deel de speakers uit aan relaties, klanten en werknemers. Ons assortiment bestaat uit meerdere hightech artikelen, zoals: douche speakers, bamboe bluetooth speakers en draadloze speakers.

Speakers zijn bij uitstek geschikt om weg te geven als relatiegeschenk. Wie houdt er nu niet van muziek? Jouw praktische relatiegeschenk zal je relaties direct in een vrolijke stemming brengen. Omdat je cadeau vaak zal worden gebruikt, is het verstandig om het te laten bedrukken met logo of tekst. Zo tover je je relatiegeschenk om in een subtiel promotiemiddel dat op effectieve wijze reclame maakt voor het bedrijf. Je zakelijke contacten worden onder het genot van een muziekje herinnerd aan het bedrijf middels jouw bedrukking. Hierdoor krijgen zij een positieve associatie met het bedrijf.

Wil je dat de favoriete muziek van je relaties voortaan uit jouw bedrukte speakers weerklinkt? Kijk dan eens in het assortiment van Stravers om de luidsprekers te vinden die het best bij je bedrukking passen. Wij bieden verschillende typen speakers aan. Van mini speakers tot een muziekbox; in het diverse aanbod vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Gratis digitale drukproef en snelle levertijden

Een bedrukte speaker is een uitstekend reclamemiddel. Voordat wij de speakers bedrukken, stellen wij een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van de speaker met daarop het gekozen logo of de tekst. Hierdoor kunnen we zien hoe en waar de bedrukking komt. Wij sturen je de drukproef op en vragen je om deze te controleren. Na akkoord zullen we de speakers bedrukken. We beschikken over een eigen drukkerij waar ervaren drukkers werken. Wij doen ons uiterste best om de bedrukte luidsprekers zo snel mogelijk te leveren.

Bedrukte speakers zijn enorm populair in de zomer. Luister je favoriete muziek met vrienden op het strand, in het park of in de achtertuin. Door de enorme inzet van speakers in de zomer, vallen bedrukte speakers op en jouw bedrijfsnaam dus ook.

Heb je vragen over speakers?

Heb je vragen omtrent speakers bedrukken of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Onze algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...