Snoep bedrukken

Een snoepje gaat er altijd wel in. Niet alleen kinderen zijn er dol op, maar ook ouderen houden van snoepen. Snoep is voor jong en oud, mannen en vrouwen. Vooral kinderen hebben een neus voor zoetigheid. Door de zoetstof sacharose worden er geluksstofjes in de hersenen aangemaakt. Het advies is om kinderen elke dag een snoepje te geven. Geniet samen met kinderen van snoep. Doordat snoep populair is en blijft, is het ideaal om te laten bedrukken. Tijdens evenementen speciaal voor kinderen kun je bedrukt snoep inzetten als relatiegeschenk. Ook op kantoor raakt de snoeppot vaak snel leeg en moet deze elk week wel gevuld worden. Een snoeppot met bedrukt snoep valt op en zet je naam of merk in een positief daglicht. Op onze website Stravers.nl kan je zien welk snoep wij aanbieden. Hieronder lees je hoe snoep bedrukken bijdraagt aan een grotere naamsbekendheid.

Oplopende volgorde

19 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina
 1. Blikje snoep in hartvorm rood
  Blikje snoep in hartvorm
  Vanaf € 1,43 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,58
  Bij 2500 stuks
 2. Snoeppotje jelly beans zilver
  Snoeppotje jelly beans
  Vanaf € 1,53 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,62
  Bij 2500 stuks
 3. Kauwgom custom made
  Kauwgom
  Vanaf € 0,71 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,31
  Bij 5000 stuks
 4. Suikervrije kauwgom custom made
  Suikervrije kauwgom
  Vanaf € 0,86 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,38
  Bij 5000 stuks
 5. Snoeppotje hartjes zilver
  Snoeppotje hartjes
  Vanaf € 1,37 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,55
  Bij 2500 stuks
 6. Blik stroopwafels zilver
  Blik stroopwafels
  Vanaf € 4,50 p/st bij 132 stuks
  Vanaf € 3,60
  Bij 1008 stuks
 7. Stroopwafel met kopkaartje transparant
  Stroopwafel met kopkaartje
  Vanaf € 1,15 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,60
  Bij 2500 stuks
 8. Emmertje pepernoot suikerspin transparant
  Emmertje pepernoot suikerspin
  Vanaf € 2,10 p/st bij 384 stuks
  Vanaf € 1,80
  Bij 2496 stuks
 9. Blikje aardbei potloodjes zilver
  Blikje aardbei potloodjes
  Vanaf € 1,45 p/st bij 288 stuks
  Vanaf € 1,10
  Bij 2592 stuks
 10. Blikje bubblegum zilver
  Blikje bubblegum
  Vanaf € 1,45 p/st bij 288 stuks
  Vanaf € 1,10
  Bij 2592 stuks
 11. Mini verfblikje hartjes zilver
  Mini verfblikje hartjes
  Vanaf € 2,65 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 2,05
  Bij 2500 stuks
 12. Energiereep fruit zilver
  Energiereep fruit
  Vanaf € 1,95 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 1,65
  Bij 5000 stuks

19 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina

Een smaakvolle bedrukking

Laat snoep bedrukken als blijk van waardering. Zo zijn er blikjes in hartvorm gevuld met snoepjes die bedrukt kunnen worden met logo of tekst. Een perfecte gelegenheid om dit originele relatiegeschenk in te zetten is op Valentijnsdag. Wij bedrukken natuurlijk niet het snoep zelf maar het blikje, potje of papiertje waar het snoep inzit. Tijdens evenementen voor kinderen, op open dagen of tijdens een beurs kan bedrukt snoep ingezet worden zodat iedereen lekker kan snoepen. Het voordeel van snoep bedrukken, is dat het je imago aangenaam versterkt.

Ben je op zoek naar snoep als relatiegeschenk en wil je je logo of tekst op het snoepdoosje laten bedrukken? Kies dan voor onze promo snoepdoosjes en zorg voor smakelijke weggevertjes. De mogelijkheden voor het bestellen van een kleine oplage te bespreken, kan je contact opnemen met het Stravers-team. Snoep bedrukken kan bij ons in allerlei vormen en smaken.

Hoe wordt snoep bedrukt?

Wij bedrukken de snoepblikjes- en potjes met de gewenste reclameboodschap. De meeste blikjes en potjes worden bedrukt met de tampondruk. De tampondruk kan toegepast worden op vrijwel alle oppervlaktes. Er zit een siliconen tampon in de drukker zodat hij om alles heen kan buigen. Door de siliconen tampon wordt het logo overgebracht en bedrukt op het relatiegeschenk. Snoep bedrukken met tampondruk zorgt voor een scherp resultaat doordat het logo of de tekst vaak tot in detail benaderd kan worden.

Houd je binnenkort een evenement voor kinderen en wil je meerdere relatiegeschenken inzetten, dan vind je vast het ideale product in onze categorie kinderen. Populaire relatiegeschenken voor kinderen zijn er in verschillende prijssegmenten die allen bedrukt kunnen worden met logo of tekst.

Stappenplan aanvraag snoep bedrukken

Heb je een keuze gemaakt voor snoep dat wij mogen gaan bedrukken? Lever dan je gewenste reclameboodschap, logo of tekst aan en wij gaan direct aan de slag met het opstellen van een gratis digitale drukproef. Zodra je akkoord gaat met de drukproef, zullen wij het drukproces starten. Wij proberen al onze relatiegeschenken zo snel mogelijk te leveren. Heb je vragen dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.