Slippers bedrukken

Slippers bedrukken met logo om je naamsbekendheid naar ongekende hoogte te stuwen. Vooral in de warme zomermaanden zijn slippers een uitstekend promotiemiddel. Tijdens deze periode zijn de temperaturen hoog en zijn de stranden en terrassen overvol. Bedrukte slippers kunnen jouw bedrijfsnaam subtiel verspreiden in deze menigte.

Oplopende volgorde

13 resultaten

Pagina

13 resultaten

Pagina

Slippers bedrukken met logo

Ook als relatiegeschenk doen slippers met logo het goed. Dit soort schoeisel is altijd leuk om te krijgen en versterkt de band met je klanten en relaties. Doordat wij een groot deel van ons assortiment zelf op voorraad hebben, is een last-minute bestelling ook geen enkel probleem. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de Bora Bora slippers met logo direct uit voorraad leveren. Slippers bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen en worden jouw bedrukte slippers precies zoals je voor ogen hebt.

Slippers bedrukken als relatiegeschenk

Laat je slippers bedrukken met je logo tijdens de zomermaanden en verhoog je naamsbekendheid en imago. Slippers als relatiegeschenk zijn gegarandeerd een schot in de roos. Een aanrader zijn ook de Zandvoort slippers met opdruk. Vraag gerust een gratis drukproef of sample aan. Slippers bedrukken raden wij vooral aan in de lente- en zomerperiode. De reden hiervoor is dat de temperaturen zich in die periode het beste lenen om dit schoeisel te dragen. Reclame maken is dan ook in deze seizoenen het meest effectief.

Slippers bedrukken van topkwaliteit

Bij Stravers Promotions kies je voor service, kwaliteit en zekerheid. Onze producten voldoen aan alle kwaliteitseisen en worden tijdens het drukproces constant onderworpen aan een kwaliteitscontrole. De door jou bestelde slippers met logo zullen dan ook naar alle tevredenheid worden afgeleverd. Slippers bedrukken als relatiegeschenk zijn ook prima te combineren met andere zomerse artikelen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld uitstekend ondersteund worden door:

Ook de bovenstaande artikelen kunnen wij veelal uit voorraad leveren. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden. Ga jij aankomende zomer knallen met je business? Met onze zomerse relatiegeschenken ben je er in ieder geval meer dan klaar voor! Voor meer informatie over slippers bedrukken neem je contact op met onze specialisten: 0315-632515.