Strandballen bedrukken

Massaal reclame maken op het strand en bij zwembaden met bedrukte strandballen. Wij bieden een ruim assortiment aan opblaasbare strandballen die te bedrukken zijn met jouw eigen logo. Ze zijn met name geschikt voor de kids maar kunnen ook ingezet worden tijdens evenementen. Strandballen bedrukken met logo kunnen ook goed gebruikt worden ter verhoging van de sfeer tijdens festivals, beurzen of andere activiteiten. Doordat ze beschikken over een groot drukoppervlak, dragen ze ook nog eens gemakkelijk bij aan de naamsbekendheid. Strandballen bedrukken in onze eigen moderne drukkerij. Hier werken specialisten die jarenlange ervaring hebben in het bedrukken van allerlei promotieartikelen.

Artikelen 1-12 van 13

Strandballen bedrukken met logo

In ons assortiment vind je een aantal opblaasbare ballen die direct leverbaar zijn uit eigen voorraad. Doordat ook de bedrukking intern wordt gerealiseerd, kunnen wij een razendsnelle levering garanderen. Strandballen bedrukken wij al vanaf 48 uur. De meeste strandballen worden bedrukt middels zeefdruk. In sommige gevallen - bij meerdere kleuren - wordt de tampondrukmachine ingezet. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur waardoor een hoge kwaliteit gegarandeerd is. Zorg voor plezier, beweging én naamsbekendheid met bedrukte strandballen. Ben je op zoek naar een bal met originele print die snel leverbaar is? Overweeg dan eens de Globe strandballen met logo. Een leuke en leerzame opblaasbare bal die wij direct uit voorraad kunnen leveren. Vraag gerust een gratis drukproef aan.

Strandballen bedrukken ter promotie

Indien je besluit jouw strandballen te bestellen bij de groothandel van Stravers Promotions, dan ben je verzekerd van hoge kwaliteit, een goede bedrukking en een uitstekende service. Al onze producten worden na de bedrukking gecontroleerd door onze medewerkers. Middels deze kwaliteitscontrole zorgen wij ervoor dat jouw bestelling in topconditie wordt afgeleverd. Deze levering wordt uitgevoerd door onze vaste vervoerders. Zo heb jij jouw bedrukte strandballen altijd op tijd in huis. Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je graag meer informatie over strandballen bedrukken ontvangen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

Laden...

Laden...