Promo drinks bedrukken

Voldoende drinken is belangrijk, voornamelijk in de zomer. Maar niet alleen in de zomer, voldoende drinken is altijd belangrijk. Iedereen weet dat we dagelijks genoeg vocht binnen moeten krijgen. In onze categorie promo drinks vind je waterflesjes en energydrank. Deze drank kan ingezet worden als een verfrissende giveaway. Water is een belangrijke dorstlesser en wordt de gehele dag door gedronken. Energydrank wordt regelmatig genuttigd door mensen die op een bepaald moment wat meer energie nodig hebben. Promo drinks zijn opvallend en kunnen tijdens beurzen, sportevenementen of festivals uitgedeeld worden. De promo drinks bedrukken wij. Zowel de flesjes als blikjes zijn te bedrukken bij Stravers. De bedrukking kan voorzien zijn van een logo, naam of tekst. Ook kan je middels bedrukking een reclameboodschap overbrengen. Kies voor een blijvende herinnering en laat promo drinks bedrukken. Meer informatie? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. Mepal waterfles ellipse 700 ml
  Vanaf € 12,69 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 9,82
  Bij 100 stuks
 2. Mepal sportbidon Ellipse 500 ml
  Vanaf € 12,59 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 10,79
  Bij 100 stuks
 3. Bronwater 330 ml met draaidop
  Vanaf € 1,58 p/st bij 96 stuks
  Vanaf € 1,02
  Bij 1008 stuks
 4. Bronwater 500 ml met draaidop
  Vanaf € 1,62 p/st bij 96 stuks
  Vanaf € 1,07
  Bij 1008 stuks
 5. Bronwater 330 ml met sportdop
  Vanaf € 1,60 p/st bij 96 stuks
  Vanaf € 1,05
  Bij 1008 stuks
 6. Glazen fles met 330 ml bronwater
  Vanaf € 1,70 p/st bij 168 stuks
  Vanaf € 1,20
  Bij 2520 stuks

6 artikelen

Bedrukte waterflesjes en energydrank met etiket

In ons assortiment promo drinks vind je waterflesjes en energydrank. Voornamelijk waterflesjes zijn populaire relatiegeschenken. Kies voor gevulde waterflesjes en laat ze bedrukken met eigen logo. Waterflesjes en energydrank worden voorzien van een full colour etiket. Een waterflesje met een eigen etiket is een origineel relatiegeschenk. Het flesje met opdruk is opvallend. Sta je binnenkort op een beurs of organiseer je een sportevenement? Dan maken bedrukte waterflesjes een goede indruk op de bezoekers. Je naamsbekendheid vergroot je als je kiest voor promo drinks bedrukken. De bezoekers gaan je naam niet snel vergeten en middels mond-tot-mond reclame verspreidt de naam van je bedrijf of organisatie zich snel. Dit levert uiteindelijk nieuwe klanten op voor je bedrijf.

Een waterflesje dat zeer geschikt is om te laten bedrukken met je logo en welke wordt voorzien van een eigen etiket is bronwater 330 ml met draaidop. Dit transparante waterflesje met 330 ml bronwater is een populair formaat. De minimale afname van dit artikel is 96 stuks. Heb je interesse in een kleine oplage, waarvan het aantal onder het minimum te bestellen aantal ligt? Vraag een prijs aan. Daarnaast bieden we in ons assortiment promo drinks ook andere goedkope waterflesjes aan. Bekijk alle waterflesjes in onze categorie waterflesjes.

Promo drinks bedrukken: hoe werkt dat?

De promo drinks bedrukken we met logo, naam of tekst. Ook kan de bedrukking bestaan uit een reclameboodschap of een foto. Wij bedrukken geheel naar jouw wens. De promo drinks worden voorzien van een full color etiket. Met een full colour etiket kan de bedrukking bestaan uit meer dan vijf kleuren of er wordt een foto geprint op het etiket. Voordat wij de promo drinks bedrukken, zullen wij je eerst een gratis digitale drukproef toesturen. Hierop staat een schets van het gekozen relatiegeschenk met bijbehorende bedrukking. Neem de tijd om de digitale drukproef te controleren en na akkoord van jouw kant zullen wij de promo drinks bedrukken. Naast promo drinks ook opzoek naar premiums die uitgedeeld kunnen worden tijdens beurzen of evenementen? Kijk dan eens naar onze categorie premiums. Premiums zetten een promotiecampagne extra kracht bij.

Vragen?

Heb je nog vragen over je bestelling, de druktechnieken of de levertijd? Neem contact met ons op. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op 0315-632515.