Waterflesjes bedrukken

Een flesje water komt altijd goed van pas. In de auto, tijdens het sporten of wanneer je naar buiten gaat voor een lange wandeling. Iedereen weet dat het drinken van voldoende water belangrijk is. Water drinken heeft een positief effect of je lichaam en daarnaast voorkomt het gezondheidsklachten. Het zorgt er onder andere voor dat je je afvalstoffen kwijt kan raken en de bloedcirculatie en de vloeistofspiegel op peil kan blijven. Water is één van de belangrijkste stoffen in ons lichaam. Het advies is om twee liter water per dag te drinken. Als je te weinig water drinkt, zal dit zorgen voor uitdroging. Het gevolg van uitdroging is energieverlies. Dit wil niemand en daarom is water zo essentieel. Vooral in de zomermaanden mag het drinken van water niet vergeten worden. Door de hitte gaan we veel zweten en verliezen we dus vocht. Vaak zijn we ons daarvan niet bewust wanneer we lekker in het zonnetje liggen. Het uitdelen van waterflesjes is altijd een goed idee. Je kan de flesjes water laten bedrukken met logo of tekst bij Stravers. Hieronder lees je ons advies over waterflesjes bedrukken.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. Mepal waterfles ellipse 700 ml
  Vanaf € 12,69 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 9,82
  Bij 100 stuks
 2. Mepal sportbidon Ellipse 500 ml
  Vanaf € 12,59 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 10,79
  Bij 100 stuks
 3. Glazen fles met 330 ml bronwater
  Vanaf € 1,70 p/st bij 168 stuks
  Vanaf € 1,20
  Bij 2520 stuks
 4. Bronwater 330 ml met draaidop
  Vanaf € 1,58 p/st bij 96 stuks
  Vanaf € 1,02
  Bij 1008 stuks
 5. Bronwater 500 ml met draaidop
  Vanaf € 1,62 p/st bij 96 stuks
  Vanaf € 1,07
  Bij 1008 stuks
 6. Bronwater 330 ml met sportdop
  Vanaf € 1,60 p/st bij 96 stuks
  Vanaf € 1,05
  Bij 1008 stuks

6 artikelen

Waterflesjes bedrukken ter promotie

Waterflesjes zijn zeer geschikt als promotiemateriaal. Tijdens de zomerdagen kan je bedrukte waterflesjes uitdelen tijdens een festival of een ander evenement. Doordat bezoekers constant in beweging zijn en de zonnestralen daarnaast hun werk doen, is hydratatie ontzettend belangrijk. Flesjes water zijn hierdoor een gewaardeerd relatiegeschenk. Niet alleen tijdens de zomerperiode maar ook tijdens de andere seizoenen is het inzetten van bedrukte flesjes water een geschikt idee. Dit verfrissende product kan ook uitgedeeld worden tijdens beurzen, trainingen en open dagen. Door het hoge bezoekersaantal zullen waterflesjes met logo een positieve invloed hebben op de naamsbekendheid.

Houd je binnenkort een open dag voor je sportschool? Laat dan waterflesjes bedrukken bij Stravers. Bronwater 330 ml met sportdop is hiervoor een passend relatiegeschenk. Deel deze flesjes water uit en de bezoekers zullen je sportschool nog lang blijven herinneren. De minimale afname voor dit product is 96 stuks. Wil je een aantal bestellen dat onder het minimum te bestellen aantal ligt? Overleg dit dan met het Stravers-team en wij zullen je een aangepaste prijs sturen.

Druktechnieken

Waterflesjes beschikken over een groot etiket. Hierdoor is reclame goed zichtbaar. Een flesje water is dus uitermate geschikt om te laten bedrukken met naam, logo of tekst. Geheel te ontwerpen in eigen huisstijl. Het etiket is gemaakt van kunststof, waardoor het etiket met bedrukking mooi blijft. Het bedrukken van waterflesjes gebeurt in onze eigen drukkerij. De flesjes worden full colour bedrukt, wat betekent dat het gehele etiket bedrukt kan worden met logo of tekst. Hierdoor zullen bedrukte flesjes water snel opvallen en herinnerd worden. Bedrukte flesjes water zijn populaire relatiegeschenken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheid om andere zomerse relatiegeschenken te laten bedrukken? Deze producten vind je onder de categorie zomer.

Onze service rondom waterflesjes bedrukken

Wil je flesjes water bestellen en deze laten bedrukken? Dat raden wij zeker aan. Je kan flesjes water bedrukken met je bedrijfslogo of tekst. In overleg kunnen wij kiezen voor de beste promotiemethode. Ben je benieuwd hoe de bedrukking eruit komt te zien, dan kan je eerst een gratis digitale drukproef aanvragen. Wij geven je de tijd om deze te controleren en eventueel aan te passen. Na akkoord zullen wij de flesjes water bedrukken. Wij doen ons uiterste best om de relatiegeschenken zo snel mogelijk te leveren. Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij, kunnen wij de kwaliteit van de relatiegeschenken waarborgen. Wil je meer informatie over de levertijd, lees dan de algemene voorwaarden door op onze website.