Maglite zaklampen bedrukken

Zaklampen van Maglite zijn een begrip geworden in de hele wereld. Het zijn dan ook niet zomaar zaklampen, het zijn robuuste, hoogwaardige en toch voordelige lampen. Ze zijn onmisbaar in elk reis- en outdoor pakket. Ook thuis zijn ze altijd bij de hand, bijvoorbeeld als de stroom uitvalt en als het lampje kapot is zit er een reservelampje in de achterkant. Een bedrukte Maglite van Stravers Promotions is dan ook het ideale relatiegeschenk voor échte mannen en avonturiers.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Maglite mini AA LED
  Vanaf € 42,20 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 36,37
  Bij 100 stuks
 2. Maglite mini AAA LED
  Vanaf € 31,63 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 27,26
  Bij 100 stuks
 3. Maglite Solitaire LED
  Vanaf € 30,38 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 22,23
  Bij 100 stuks
 4. Maglite 3D-cell LED staaflamp
  Vanaf € 63,29 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 54,55
  Bij 100 stuks

4 artikelen

Maglite zaklampen bedrukken met logo

Maglite zaklamp bedrukkenmet logo of bedrijfsnaam, het kan bij Stravers.nl. Maglite zaklampen staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid deze eigenschappen wil ieder bedrijf uitstralen. Door Maglite zaklampen te bedrukken verbind je jouw naam aan deze eigenschappen. Liever een andere lamp? Bekijk:

Topkwaliteit Maglite zaklampen bedrukken

De iconische Amerikaanse Maglite zat bij de meeste Amerikaanse agenten in de standaarduitrusting omdat ze zo robuust en goedkoop waren. Bovendien produceerden ze meer licht dan de meeste andere zaklampen. Door hun lichtafgifte werden ze vaak gebruikt bij arrestaties omdat het licht sterk genoeg was om iemand tijdelijk te desoriënteren. Agenten gaven ook aan dat ze zich veiliger voelden met een Maglite op zak, vooral in het donker. In noodsituaties konden ze gebruikt worden als knuppels en waren zelfs in staat om een aanvaller uit te schakelen. Zo robuust zijn ze dus.

Maglite zaklampen bedrukken bij Stravers Promotions

In ons assortiment vind je verschillende Maglites die allemaal met bedrijfsnaam en logo kunnen worden bedrukt. De meeste zijn van klein formaat waardoor je ze makkelijk aan een sleutelbos kunt hangen, maar nog altijd zo robuust en lichtgevend zoals een Maglite hoort te zijn. Deze mooie zaklampen worden geleverd in een prachtige geschenkverpakking. Ook voor het vlaggenschip onder de Maglites ben je bij Stravers Promotions aan het juiste adres. De Maglite U.S.A. is de bekendste Maglite en natuurlijk ook van bedrukking te voorzien. De bedrukte Maglites van Stravers Promotions biedt jouw relaties licht in de duisternis.