Kinderrugzakken

Een eerste rugzak uitkiezen voor kinderen is een belangrijke gebeurtenis. Op jonge leeftijd hebben peuters en kleuters vaak al een duidelijke mening. De kleur, grootte en het patroon worden door het kind vaak zelf uitgekozen. Een stoere of juist schattige kinderrugzak wordt vol trots gedragen tijdens de eerste schooldag. Met een hippe rugzak wordt een kind alleen maar enthousiaster om voor het eerst naar school te gaan. Gaat je kind naar een peuterspeelzaal of naar een kinderopvang, dan wordt er vaak voor een kleine rugzak gekozen. Naarmate kinderen ouder worden, zullen ze ook een etui en andere schoolspullen nodig hebben. Hoe ouder het kind, hoe groter de rugzak.

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Opvouwbare rugzak Animal
    Vanaf € 1,06 p/st bij 100 stuks
    Vanaf € 0,85
    Bij 2500 stuks

1 artikel

Kinderrugzakken voor peuters, kleuters en schoolgaande kinderen

Zodra je kind naar de basisschool gaat, moet een kinderrugzak weer aan andere eisen voldoen. Naast school, worden kinderrugzakken ook meegenomen naar een zwemles of wanneer de kleine een nachtje gaat logeren. Kinderen maak je ontzettend blij met een hippe rugzak waarin ze hun eigen spullen mee kunnen nemen. Het is belangrijk om te kijken naar de grootte van een rugzak. Als kinderen nog heel jong zijn, is het natuurlijk niet verstandig om ze een grote rugzak te laten dragen. Bij elke leeftijd past een bepaalde rugtas. Peuters die naar de peuterspeelzaal gaan, hebben nog niet veel schoolspullen nodig.

Een flesje drinken en een lunchtrommel is vaak voldoende. Kleuters die naar de basisschool gaan, hebben behoefte aan een grotere rugzak. Een etui en schriften, maar ook gymspullen moeten meegenomen worden. Naarmate kinderen ouder worden, nemen ze steeds meer belangrijke spullen mee. Stravers biedt een uitgebreid assortiment aan kinderrugzakken voor jongens en meisjes. Kinderrugzakken bedrukken geeft net die extra touch aan de tas. Maak kinderen enthousiast en kies voor bedrukte rugzakken.

Kinderrugzakken als relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk voor een kinderdagverblijf, zwembad of basisschool? Bedrukte kinderrugzakken zijn dan een goed idee. Kinderrugzakken bedrukken zal een grotere naamsbekendheid opleveren. Aangezien rugzakken overal mee naar toe worden genomen, zal je naam ook door iedereen gezien en herinnerd worden. Niet alleen kunnen de rugzakken bedrukt worden met naam, maar ook met logo of tekst. Bedrukte kinderrugzakken zijn inmiddels populaire relatiegeschenken geworden. Voor zowel jongens als meisjes bieden wij verschillende modellen rugtassen aan. Gaat een sportieve jongen voor het eerst voetballen? Dan kan je kiezen voor bijvoorbeeld onze rugzak in de vorm van een voetbal. Voor dit relatiegeschenk hanteren wij een minimale afname van 100 stuks. Ga je liever voor een kleine oplage, informeer dan naar de mogelijkheden. Kinderrugzakken bedrukken wordt in onze eigen drukkerij uitgevoerd.

Kinderrugzakken bedrukken: hoe werkt dat?

Zodra je hebt gekozen voor een rugzak als origineel relatiegeschenk, laat het ons dan weten. Wil je een kinderrugzak laten bedrukken met logo of tekst, neem dan contact met ons op zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. Kinderrugzakken bedrukken met logo? Stap 1 is het aanleveren van een logo of tekst, waarna wij vervolgens aan de slag gaan met een gratis digitale drukproef. Na goedkeuring van de digitale drukproef, zullen wij starten met het bedrukken van de kinderrugzakken. Wij hanteren een snelle levertijd voor al onze relatiegeschenken.

Kan je in de categorie kinderrugzakken niet de gewenste tas vinden, dan kan je ook eens kijken naar de categorie tassen dagelijks. Ook deze tassen kan je laten bedrukken met logo of tekst. Kinderrugzakken bedrukken gebeurt middels transfer- en zeefdruk. Voor transferdruk wordt gekozen wanneer de gekozen naam, logo of tekst eenkleurig is. Wanneer je liever een meerkleurige bedrukking wilt, dan wordt de rugzak bedrukt middels zeefdruk in onze eigen drukkerij. Ons hele team doet zijn uiterste best om de bedrukking zo scherp mogelijk te laten bedrukken op het relatiegeschenk.

De service van Stravers rondom kinderrugzakken bedrukken

Heb je een specifieke vraag of wil je graag meer informatie over kinderrugzakken bedrukken? Bij onze veelgestelde vragen kan je een antwoord vinden op je vraag. Zo niet, dan staan wij je graag te woord omtrent relatiegeschenken bedrukken. Je kan contact opnemen door ons een mail te sturen of bel naar 0315 - 632515.