Keycords bedrukken

Een keycord is hét geschenk om weg te geven op publieke manifestaties, zoals beurzen, open dagen of muziekfestivals. Bezoekers van een beurs of een ander evenement kunnen eenvoudig hun sleutels, telefoonhoes of bezoekerskaart aan de keycord hangen via een kleine metalen karabijnhaak. Keycords met badge worden regelmatig ingezet tijdens beurzen. Via een kunststof kliksysteem kan het onderste gedeelte eenvoudig van de band verwijderd worden. Keycords bedrukken we naar wens. De keycord is een goed promotieproduct, omdat de gehele band bedrukt kan worden met je naam, logo of tekst.

In ons assortiment give-aways tref je veel verschillende weggevertjes die zeer geschikt zijn om uit te delen op beurzen en evenementen. De keycord blijkt echter elk jaar weer één van de toppers binnen onze collectie give-aways. Vaste festivalgangers hebben zelfs heuse keycord verzamelingen in huis. Het leuke van een keycord is dat we hem kunnen bedrukken in elke gewenste kleur (PMS). Kies voor opvallende colour kleuren, zodat je logo of tekst goed zichtbaar is. Je relaties zullen een mooi bedrukte keycord met trots dragen tijdens een evenement. Wil je meer informatie over keycords bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 17

Keycords bedrukken met logo

Veel bedrijven maken gebruik van badges. Ze worden voornamelijk gedragen op kleding. Na het werk worden ze in de broekzak gestopt of een jaszak. Hierdoor loop je het risico dat je hem kwijt raakt. Een oplossing hiervoor is de keycord. Keycords, ook wel lanyards genoemd, zijn populaire relatiegeschenken. Een keycord kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Onze keycords zijn voorzien van een klik-systeem als snelsluiting. De meeste van onze keycords zijn geproduceerd uit nylon. Onze nylon keycords kunnen in elke gewenste PMS-kleur worden vervaardigd. Ook bieden wij een eco keycord aan geproduceerd uit bamboe. Een bamboe keycord is comfortabel en goed voor het milieu. Bestel onbedrukte keycords of kies voor bedrukte keycords. Keycords kan je bij ons laten bedrukken met naam, logo of tekst. Kies voor keycords met bedrukking zoals een kleuren opdruk voorzien van meerdere kleuren.

De lanyard 20mm beschikt over een metalen karabijnhaak. De band is vervaardigd uit nylon. De nylon band kan in elke gewenste PMS-kleur worden geproduceerd. De keycords met veiligheidssluiting worden bedrukt inclusief één kleur aan één zijde. De minimale afname van deze luxe keycord is 250 stuks. Wil je een kleine oplage keycords met logo bestellen? Kies voor de optie offerte aanvragen en wij zullen je een aangepaste prijsopgave toesturen. Keycords worden goedkoop bedrukt.

Goedkoop keycords bedrukken

Keycords zijn goedkope relatiegeschenken. Keycords zijn goedkoop maar effectief. Een keycord die gedragen wordt, valt direct op. Doordat het logo volledig aan één zijde wordt bedrukt, wordt de keycord een echte eyecatcher. Voordat we keycords bedrukken, stellen wij een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een ontwerp van de keycord met logo of tekst. Op deze manier kan je zien hoe en waar wij bedrukken. Wij vragen je om de drukproef te controleren. Als je iets wil aanpassen, laat het ons dan weten. Wij zullen de wijzigingen doorvoeren in de digitale drukproef. Na akkoord, zullen we de keycords bedrukken. Wij doen ons uiterste best om de bedrukte keycords zo snel mogelijk te leveren. Wij hanteren snelle levertijden.

Er zijn verschillende artikelen die je kan bevestigen aan een keycord. Zo kan je ook telefoon accessoires zoals telefoonhoesjes aan de karabijnhaak klikken. Onze beschermende telefoonhoesjes kunnen bedrukt worden met logo of tekst. Ook voor telefoonhoesjes hanteren wij een snelle levering.

Contact

Heb je vragen over keycords bedrukken of de algemene voorwaarden? Wil je persoonlijk advies of meer informatie over onze populaire relatiegeschenken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Laden...