Beursartikelen bedrukken

Sta je als bedrijf of organisatie regelmatig op een beurs? Beurzen zijn voor elk bedrijf of organisatie essentieel. Hier kan je je presenteren en potentiële klanten ontmoeten. Een bijkomend voordeel is dat je concurrenten kunt ontmoeten en zo erachter kan komen wat hun marketingstrategie is. Om de aandacht van potentiële klanten te trekken, is het belangrijk dat je stand opvalt. Daarnaast is het een uitstekend idee om beursartikelen als giveaways in te zetten. Elke bezoeker weet namelijk dat een beursbezoek leuke geschenken oplevert. Stravers biedt verschillende beursartikelen aan welke uitstekend zijn om te laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan ballonnen, keycords en buttons. Wij kunnen beursartikelen bedrukken met logo of tekst.

Artikelen 1-12 van 113

 • Mini clic clac doosje
  +5
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,47
  Bekijk
 • Organisch katoenen draagtas gekleurd 140 grams
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,95
  Bekijk
 • Katoenen draagtas Budget
  ...
  Bij 4800 stuks Vanaf € 0,44
  Bekijk
 • Katoenen draagtas Budget gekleurd donkerblauw
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,57
  Bekijk
 • Balpen Beate geel
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,11
  Bekijk
 • Balpen Maastricht blauw
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,11
  Bekijk
 • Anti-stress huis standaard
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,69
  Bekijk
 • Anti-stress kubus oranje
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,38
  Bekijk
 • Anti-stress zuster wit
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,49
  Bekijk
 • Anti-stress gloeilamp wit
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,51
  Bekijk
 • Full colour naamplaatje standaard wit
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 4,49
  Bekijk
 • Full colour naamplaatje eigen vorm wit
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 4,29
  Bekijk

Waarom bedrukte beursartikelen inzetten?

Bedrukte beursartikelen zijn ontzettend populair. Wij adviseren je om je te onderscheiden met een origineel relatiegeschenk. Er lopen veel mensen langs je stand waardoor het belangrijk is dat je hun aandacht trekt. Zorg voor een indrukwekkende beurspresentatie, zodat je potentiële klanten om kan zetten naar nieuwe klanten.

Keycords zijn populaire relatiegeschenken die ingezet kunnen worden op een beurs. De lanyard 20 mm is voorzien van een metalen karabijnhaak. Bedruk deze keycords met je naam, logo of tekst en deel deze uit aan alle bezoekers tijdens een beurs. Zo loopt iedereen met een keycord rond, bedrukt met jouw reclameboodschap. De minimale afname is 250 stuks. Wil je een grote of kleine oplage bestellen, bespreek dit dan met één van onze medewerkers. De band van de lanyard kan bedrukt worden met logo of tekst, wat het een opvallend relatiegeschenk maakt.

Contact

Heb je vragen over je bestelling of wil je meer informatie over het drukproces? Neem dan contact met ons op. Je kan ons bereiken via mail of telefoon. Wij beschikken over een eigen showroom, zodat je kennis kunt maken met ons en onze relatiegeschenken. Wij houden van persoonlijk contact, scherpe prijzen en een snelle levering. Voor meer informatie over beursartikelen bedrukken en onze werkwijze, kan je onze website bezoeken en de algemene voorwaarden doorlezen.

Beursartikelen bedrukken met een reclameboodschap

Doordat we verschillende soorten beursartikelen aanbieden in ons assortiment, maken we ook gebruik van verschillende druktechnieken. Lasergravering, tampondruk en zeefdruk worden toegepast in onze eigen drukkerij voor de bedrukking van beursartikelen. Wil je reclame maken en de beursartikelen bedrukken met logo of tekst en deze vervolgens aan zoveel mogelijk mensen geven? Het doel van giveaways is de naamsbekendheid vergroten. Door het inzetten van bedrukte beursartikelen verras je de bezoekers. Sta je regelmatig op een beurs en wil je zelf ook opvallen, kies dan voor het laten bedrukken van kleding. De bezoekers zullen je niet snel vergeten.

Voordat wij de bedrukte beursartikelen kunnen verzenden, zullen we je vragen om een keuze te maken voor een gewenste naam, logo of tekst. Deze kan je naar ons toesturen zodat het Stravers-team vervolgens een gratis digitale drukproef kan opstellen. Eventuele wijzigingen kunnen gemaakt worden en na akkoord zullen wij overgaan op het drukproces van de beursartikelen. Wij doen ons best om het proces omtrent beursartikelen bedrukken zo goed mogelijk te laten verlopen.

Laden...