Relatiegeschenken voor huisdieren bedrukken

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft een huisdier. En sommige mensen hebben er zelfs een heleboel. Huisdieren brengen gezelschap en geven liefde. Geef ook de huisdieren extra aandacht en verras ze met relatiegeschenken voor huisdieren. Vergroot je naamsbekendheid door deze relatiegeschenken voor huisdieren te bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

5 artikelen

5 artikelen

Relatiegeschenken voor huisdieren met logo

Elk huisdier is weer verschillend en dat maakt het juist zo leuk. Katten zijn over het algemeen eigenwijze en slimme dieren. Ze weten precies hoe ze je aandacht moeten trekken als ze eten of aandacht willen. Verder zijn het zelfstandige beesten, al houden veel katten er ook van om lekker op de bank te liggen en geaaid te worden. Met honden kun je lekker buiten wandelen, actief spelen of gewoon thuis zitten en aaien. Voor kinderen is dit ook erg leerzaam.

Relatiegeschenken voor huisdieren bedrukken als geschenk

Honden hebben alleen een nadeel: als ze buiten poepen moet je dit opruimen. Dit is op zich niet zo erg, maar nu komt het bij veel mensen vaak voor dat ze vergeten een zakje hiervoor mee te nemen. Ook kan het lastig zijn om vuilniszakjes van het juiste formaat te vinden. Onder de categorie huisdieren in ons assortiment vind je hier de oplossing voor: houders met kleine vuilniszakjes voor hondenpoep.

De houders met vuilniszakjes zijn erg klein en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Zo hoef je niet meer met een zak rond te lopen als je de hond uit gaat laten, maar kun je de houder gemakkelijk in je jas stoppen of aan de sleutelbos vastmaken. Dat ziet er stukken beter uit en bovendien is de kans dat je ze vergeet mee te nemen veel kleiner. En als je hem vastmaakt aan de hondenriem, heb je de zakjes altijd bij de hand. Als relatiegeschenk zullen deze houders met zakjes het dan ook erg goed doen. Je kunt ze bedrukken met jouw logo, waardoor je naam niet vergeten zal worden. Als je een dierenwinkel hebt is dit relatiegeschenk helemaal perfect.

Relatiegeschenken voor huisdieren en meer

Naast relatiegeschenken voor huisdieren bedrukken we tevens tal van andere outdoor artikelen die handig zijn bij het uitlaten van de hond:

Heb je nog vragen over relatiegeschenken voor huisdieren bedrukken neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder en kunnen je alles vertellen over materialen en druktechnieken.

Laden...