Dieren relatiegeschenken bedrukken

Dieren zijn geliefd in Nederland. Vooral huisdieren zoals een hond of kat zijn populair. Meer dan vier miljoen huishoudens hebben huisdieren. Naast honden en katten zijn ook vissen, konijnen, knaagdieren en vogels populair. Hebben je relaties huisdieren en is hun hond of kat hun beste vriend? Dan zijn dieren relatiegeschenken een geschikt cadeau. Verwen de dieren van je relaties zodat niet alleen de dieren, maar ook je relaties er blij van worden. Met onze dieren relatiegeschenken help je je relaties een handje, denk hierbij bijvoorbeeld aan honden uitlaatzakjes of een zaklamp met vuilniszakjes voor in de avond. Ook zorgen onze dieren relatiegeschenken gegarandeerd voor plezier. Ga met je viervoeter het bos in en neem een honden frisbee mee. Al onze dieren relatiegeschenken kunnen bedrukt worden. Jouw logo bedrukt op een dieren relatiegeschenk terugzien? Dat kan. Dieren relatiegeschenken bedrukken we met logo, naam of tekst. Heb je vragen of wil je meer informatie over dieren relatiegeschenken bedrukken? Neem contact op met Stravers. Bel naar 0315-632515 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij staan voor je klaar en voorzien je graag van persoonlijk advies.

Artikelen 1-12 van 15

Dieren relatiegeschenken bedrukken met logo

Heb je gekozen om dieren relatiegeschenken in te zetten als blijk van waardering? Dan adviseren wij om ze te laten bedrukken, geheel naar wens. Dieren relatiegeschenken bedrukken we in onze drukkerij. Er is een grote kans dat ze ook bij andere dierenvrienden in de smaak zullen vallen. Dieren relatiegeschenken zijn populaire relatiegeschenken doordat je niet alleen het dier maar ook het baasje blij maakt. Je relaties zullen het waarderen. Dieren relatiegeschenken bedrukken voor een blijvende herinnering.

Een honden frisbee is één van onze dieren gerelateerde producten. De frisbee is voorzien van een gevlochten rand. Een frisbee is ideaal speelgoed voor je trouwe viervoeter, aangezien hij hiermee heerlijk kan spelen. De honden frisbee beschikt over een groot drukoppervlak zodat je bedrukking goed opvalt. De minimale afname die wij hanteren is 100 stuks. Wil je liever een kleine oplage bestellen? Dan kan je dit bespreken met een medewerker van het Stravers team. Wij zullen je informeren met een aangepaste prijs.

Gratis digitale drukproef

De meeste van onze dieren relatiegeschenken bedrukken we middels de tampondruk methode. Op bijna elke ondergrond en vorm kan er bedrukt worden. Vanwege de elasticiteit van de stempel kunnen relatiegeschenken in allerlei vormen bedrukt worden. Welke druktechniek het beste resultaat geeft, is afhankelijk van het gewenste relatiegeschenk.

Een digitale drukproef is een ontwerp van het gekozen relatiegeschenk met daarop het logo of de tekst. Op deze manier heb je een indruk hoe het relatiegeschenk met bedrukking eruit komt te zien. Nadat een medewerker van onze grafische afdeling de gratis digitale drukproef heeft opgesteld, sturen wij je deze toe. Wil je nog iets veranderen aan de bedrukking, dan kan dat. Geef het aan ons door en wij passen het ontwerp aan. Nadat we akkoord van je krijgen, gaan we de dieren relatiegeschenken bedrukken. Wij proberen de relatiegeschenken zo snel mogelijk te leveren.

Vragen?

Heb je nog vragen omtrent dieren relatiegeschenken bedrukken? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Bel naar 0315-632515 of stuur een e-mail naar [email protected].

Laden...