Heupflessen bedrukken

Niets is vervelender om na bijvoorbeeld een lange wandeling, fietstocht of klim aan te komen op een totaal verlaten plek. Geen café, restaurant en geen winkel. Een totaal uitgestorven plek. Toch heb je net aan fikse lichaamsbeweging gedaan en ben je toe aan een beloning. Even een lekker drankje nuttigen en daarmee wellicht genieten van het prachtige uitzicht waar je net bent beland. Of lekker opwarmen in de kou. Dan is een heupflesje reuze handig, doordat het door zijn vorm aangepast is aan ons lichaam en daarom makkelijk mee te dragen is in een kledingstuk. Heupflessen bedrukken en graveren we met logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Platte bamboe heupfles 175 ml
  Vanaf € 3,49 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,67
  Bij 500 stuks
 2. RVS heupfles met bekertjes Skol
  Vanaf € 7,46 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,49
  Bij 250 stuks

2 artikelen

Heupflessen bedrukken geheel naar wens

Stravers Promotions wil je niet laten uitdrogen en biedt daarom een pracht aantal heupflessen aan in zilver of in leder bekleding. Deze heupflessen bedrukken we met je geheel naar wens. Zo blijkt de heupfles een uitstekend relatiegeschenk. Door het kleine formaat is de heupfles makkelijk mee te nemen en ideaal om een lekker likeurtje in te bewaren. Zo kun je jouw relatie datgene bieden na een fikse tocht dat hem of haar weer helemaal doet opwarmen. Zo krijgt je relatie weer kracht, energie en levenslust om ook aan de tocht terug te beginnen. Naast heupflessen bedrukken we tal van drinkwaren, namelijk:

 • Bidons
 • Drinkbekers
 • Thermosbekers

Heupflessen bedrukken ter promotie

Glunderend zal je relatie na een fijn weekendje weg of een heerlijke vakantiebreak weer aan zijn of haar werk beginnen, doordat ze net die afleiding heeft gehad die haar er nu weer helemaal tegenaan kan laten gaan. Laat je heupflessen bedrukken, bereikt het logo op zo'n heupflesje de meest verlaten plekken of juist plekken waar zich veel mensen bevinden, doordat er ook nog wel eens uitgedeeld wordt uit zo'n flesje. Daarmee zorg je ook nog voor heel wat reclame voor jouw bedrijf!

Heupflessen bedrukken we in onze eigen drukkerij en gebeurd enkel na goedkeuring van de gratis drukproef die je vooraf van ons ontvangt. Dit is een schets waarop je jouw logo op de heupfles kunt zien. Heb je nog vragen over heupflessen bedrukken? Schroom dan niet contact op te nemen met onze specialisten. Zij helpen je graag verder en kunnen je alles vertellen over druktechnieken en over de materialen van de heupflessen.