Fietsartikelen bedrukken

Nederland is fietsland nummer 1. Dat is over bijna heel de wereld bekend. Een fietstochtje met je partner in je vrije tijd, naar het werk op de fiets of de kinderen uit school halen. Maar we pakken ook de fiets wanneer we even willen ontspannen. Een fietstochtje in de buitenlucht doet ons dan goed. Ben je een aantal boodschappen vergeten? Ook dan pakken we meestal snel even de fiets. In Nederland wordt er meer gefietst dan waar ook. Het is dan ook niet zo gek dat er in Nederland meer fietsen zijn dan inwoners.

Interesse in fietsartikelen bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Wij staan je graag te woord. Ook voor andere relatiegeschenken zoals jute tassen, opblaasbare artikelen, traditionele paraplus en eco pennen ben je bij ons aan het juiste adres.

Artikelen 1-12 van 31

Fietsartikelen bedrukken met logo of tekst

Fietsartikelen kunnen bedrukt worden naar wens. Denk hierbij aan een bedrukking met naam, logo of tekst. Deze relatiegeschenken komen altijd van pas en zijn perfect om nieuwe klanten mee te bereiken. In ons brede assortiment vind je verschillende fietsartikelen en accessoires. Fietsers vinden het fijn om hun fiets te voorzien van accessoires, wat het fietsen comfortabeler en leuker maakt.

Het zadelhoesje polyester is een opvallend promotiemiddel. Het zadelhoesje is voorzien van een waterdichte coating waardoor je relaties verzekerd zijn van een droge fietszadel. De minimale afname is 100 stuks. Liever een kleine oplage van deze fietsaccessoires bedrukken? In overleg kunnen we een aangepaste prijsopgave toesturen. Kies voor een bedrukking in full colour zodat het zadelhoesje opvalt. Een zadelhoesje is ideaal om te combineren met een telefoonhouder fiets in de kleur zwart, een fietsreparatie set of met fietslichten in PP doos. Laat deze fietsartikelen met logo bedrukken. Raken je relaties vaak de weg kwijt? Een fietsbel met kompas helpt je relaties eenvoudig de weg (terug) te vinden.

Nederland is een fietsland en daarom zijn fiets artikelen een uitermate goede keuze. Op deze manier bereik je een grote doelgroep. Fiets artikelen zijn niet alleen leuk om weg te geven als relatiegeschenk, maar ze zijn ook effectief als give-away. Bedank je (nieuwe) klanten voor een aankoop of geef fiets artikelen weg aan de bezoekers van een beurs. Een leuk fiets artikel met een kleur opdruk zal zeker in de smaak vallen. Niet alleen trek je potentiële klanten aan met bedrukte fiets relatiegeschenken, maar ook vergroot je de naamsbekendheid. Fiets artikelen zijn populaire relatiegeschenken.

Gratis digitale proefdruk; aanleveren logo

Voorkom natte billen door een bedrukt zadelhoesje te gebruiken en plaats een extra fietslampje op je kleding om extra op te vallen. Spullen vervoeren? Maak dan gebruik van een fietstas. Vergroot je naamsbekendheid en laat fiets relatiegeschenken bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Bedrukte fietsaccessoires zijn populaire weggevertjes tijdens promotieacties. Fietsartikelen bedrukken we in eigen drukkerij.

Via onze website kan je een offerteaanvraag indienen. Nadat wij je aanvraag hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk een offerte opstellen. Wanneer je ervoor hebt gekozen om de relatiegeschenken te laten bedrukken, zal ons team van grafische vormgevers een digitale drukproef ontwerpen. Een drukproef is een schets van het fietsartikel met de gewenste bedrukking. Wij sturen je de digitale drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Na akkoord, zullen we de fiets artikelen bedrukken. Fietsartikelen worden in eigen drukkerij bedrukt. Het voordeel hiervan is dat we op elk gewenst moment een kwaliteitscontrole kunnen uitvoeren.

Contact

Heb je vragen over fietsartikelen bedrukken? Of wil je graag persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Interesse in andere relatiegeschenken zoals activity trackers, VR brillen, eco tassen of pennen bedrukken? Ook dan voorzien we je graag van advies. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...