Zadelhoesjes bedrukken

Zadelhoesjes zijn onmisbaar in ons fietsland. Veel mensen fietsen naar hun werk, naar de sportschool of bijvoorbeeld naar de kroeg. Een fietshoes komt dus altijd van pas. Het beschermt je zadel tegen het slechte weer. Daarnaast verbetert het vaak ook je zitcomfort. Een ander voordeel is dat je fiets direct opvalt en je dus niet urenlang hoeft te zoeken naar je fiets op het drukke station. Een vrolijke zadelhoes geeft je fiets die extra touch. Stravers biedt verschillende zadelhoesjes aan.

4 artikelen

 • Zadelhoesje polyester
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,38
  Bekijk
 • RPET zadelhoes
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,52
  Bekijk
 • Gerecyclede fietszadelhoes Jesse
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,79
  Bekijk
 • Zadelhoesje van rpet
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,77
  Bekijk

4 artikelen

Succesvolle reclame door bedrukte zadelhoesjes

Veel klanten vragen ons hoe ze de inzet van bedrukte zadelhoesjes kunnen omzetten tot een succesvolle reclamecampagne. Hier is natuurlijk niet één antwoord op, dit ligt aan meerdere factoren. De meeste bedrijven en organisaties willen een zo groot mogelijk publiek bereiken zodat de naamsbekendheid snel vergroot. Dit is natuurlijk mogelijk, maar moet wel op een goede manier gedaan worden. Zo is het belangrijk om te kijken naar je doelgroep. Wat is de behoefte van mijn doelgroep en hoe kan ik deze doelgroep het beste bereiken?

Vrolijke zadelhoesjes bedrukken

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de locatie waar je de bedrukte zadelhoesjes als relatiegeschenk wilt weggeven. Zo is het in dit geval een idee om zadelhoesjes met logo of tekst op een station als give-away in te zetten. Door de drukte op stations wordt jouw naam of merk opgemerkt door veel mensen. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke punten die aandacht verdienen. Eén ding is zeker; zadelhoesjes bedrukken heeft een positief effect op je marketingdoel. Wil je je marketingcampagne uitbreiden, dan kan je ervoor kiezen om ook andere fiets accessoires in te zetten.

Zadelhoesjes bedrukken: hoe werkt dat?

Je kan bij ons terecht voor verschillende soorten bedrukkingen. Je kan kiezen voor een éénkleurig logo maar ook voor een wat complexer logo bestaande uit meerdere kleuren. Er zijn drie soorten druktechnieken mogelijk om zadelhoesjes te laten bedrukken. Tampondruk passen we toe als er gekozen wordt voor een kleine bedrukking tot vijf kleuren. Kies je voor een logo of tekst bestaande uit meer dan vijf kleuren of wil je een foto op het relatiegeschenk laten bedrukken, dan gebruiken wij de full colour drukmethode. Zeefdruk wordt toegepast wanneer je kiest voor éénkleurige bedrukkingen. Wij adviseren om te kiezen voor bedrukte zadelhoesjes met een grote opvallende bedrukking. De keuze voor zadelhoesjes bedrukken leidt tot meer naamsbekendheid van je bedrijf of organisatie.

Het zadelhoesje polyester kan ingezet worden als promotiemiddel. De hoes is gemaakt uit polyester met een waterdichte coating aan de binnenzijde, hierdoor blijft het fietszadel schoon en droog. Dit originele relatiegeschenk kan besteld worden in meerdere kleuren. De minimale afname voor dit artikel is 100 stuks. Als je een klein budget hebt en dus een kleine oplage wilt bestellen, dan kan dit besproken worden met het Stravers-team.

Onze service

Wil je zadelhoesjes laten bedrukken en heb je hier nog een aantal vragen over? Dan staan we je graag te woord. Wij vragen je om het gewenste logo, de tekst of naam naar ons te sturen zodat wij kunnen starten met het opstellen van een gratis digitale drukproef. Zodra onze grafische afdeling deze drukproef ontworpen heeft, sturen wij het je op ter controle. Na akkoord starten wij met de productie. Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij kunnen wij zadelhoesjes bedrukken tegen een scherpe prijs. Voor meer informatie over relatiegeschenken kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Laden...

Laden...