Festivalartikelen bedrukken

Een festival is een populair evenement tijdens de zomerperiode. Wat geeft er nou meer een zomergevoel dan een festival? Grote festivals trekken elk jaar meer dan tienduizend bezoekers. Festivalgangers kijken vaak al maandenlang uit naar het festivalseizoen. Ook bedrijven en organisaties kunnen niet wachten tot dit populaire seizoen weer van start gaat. De reden hiervoor is dat bedrijven en organisaties reclame kunnen maken op het festivalterrein. Er kan op verschillende manieren reclame gemaakt worden. De inzet van bedrukte festivalartikelen is een uitstekende keuze. Denk bijvoorbeeld aan een festivalbandje. Deze krijgen de bezoekers van een festival direct bij de ingang om. De polsbandjes worden vaak bedrukt met het logo of de naam van het festival. Ook andere festivalartikelen zijn een leuk aandenken. Denk hierbij aan zonnebrillen, keycords, caps, waterflesjes en lichtstaafjes. Al deze promotieartikelen kunnen bedrukt worden met een naam, logo of tekst. Wil je meer informatie over festivalartikelen bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@stravers.nl of bel naar +31 315-632515.

Artikelen 1-12 van 31

 • Zonnebril Ibiza zwart
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,61
  Bekijk
 • Waaier Brasil
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,69
  Bekijk
 • Poncho in zakje
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,25
  Bekijk
 • Milieuvriendelijke zonnebril Shine
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,67
  Bekijk
 • Zonnebrand Spray Factor 30
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,09
  Bekijk
 • Lippenbalsem Abby
  +2
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,28
  Bekijk
 • Siliconen armband Event
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,13
  Bekijk
 • Wegwerp regenponcho met opbergtasje Ziva
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,38
  Bekijk
 • Event armbandjes (per 10 stuks)
  +4
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,30
  Bekijk
 • Gerlos sleutelhanger en rollerclip
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,05
  Bekijk
 • RPET polyester polsband Fiesta
  +1
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,19
  Bekijk
 • Zonnebrandcrème
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,14
  Bekijk

Festivalartikelen bedrukken met logo of tekst

Festivalartikelen kunnen bedrukt worden naar wens. Een bedrukking kan bestaan uit een opdruk met een naam, logo of tekst. Bedrukte festivalartikelen zijn populaire relatiegeschenken. Met de inzet van bedrukte festivalartikelen kan de naamsbekendheid op een eenvoudige wijze vergroot worden. Festivals trekken ontzettend veel mensen, waardoor het een geschikte plek is om bedrukte artikelen uit te delen. Veel bedrijven en organisaties kiezen ervoor om caps te laten bedrukken en deze weg te geven aan de bezoekers. Caps beschermen ons tegen de zon. Niet alleen tijdens het festival, maar ook naderhand zullen de caps worden gedragen. De bedrukte caps worden gezien door vrienden, familieleden en andere voorbijgangers. Zo komt jouw bedrijfsnaam overal.

Bij de ingang worden er direct event armbandjes om je pols gedaan. Vaak zijn er verschillende kleuren armbandjes, afhankelijk van de leeftijd van de bezoekers. De bandjes zijn voorzien van een unieke nummering. De minimale afname is 250 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte event armbandjes? Vraag online een offerte aan.

Festivalartikelen bedrukken in eigen drukkerij

Doordat we bij Stravers beschikken over een eigen drukkerij, kunnen we alle relatiegeschenken zelf bedrukken. Hierdoor kunnen we niet alleen snel leveren maar we kunnen ook op elk gewenst moment kwaliteitscontroles uitvoeren. Alle festivalartikelen kan je laten bedrukken. Veel van onze festivalartikelen worden bedrukt middels de tampondruk. Afhankelijk van het materiaal, de wensen en het budget kan er ook gegraveerd worden.

Nadat je op onze website een offerte aanvraag hebt ingediend, zullen we een offerte en een gratis digitale drukproef opstellen. Een digitale drukproef is een schets van het festivalartikel met een logo of tekst. De drukproef sturen we je toe en vragen je hem te controleren. Na jouw akkoord worden de festivalartikelen bedrukt.

Contact

Wil je meer weten over festivalartikelen bedrukken? Wij voorzien je graag van informatie. Stuur een e-mail naar info@stravers.nl of bel naar +31 315-632515.

Laden...

Laden...