Etenswaren bedrukken

Al onze lekkernijen zijn perfect om in te zetten als promotiemiddel. Zo laat je de liefde voor je bedrijf letterlijk door de maag gaan. Bedrukte etenswaren is zeer breed weg te zetten. Zo is het niet alleen geschikt voor extern gebruik, maar juist ook voor intern gebruik. Zet een schaal met koekjes bedrukt met jouw logo in de bedrijfskantine of in je showroom. Of wat dacht je van een pot gevuld met pepermuntjes op de balie van de receptie?

Met bedrukte etenswaren kun je zeer creatief zijn. Deze lekkernijen zijn tevens goed voor het vergroten van je naamsbekendheid. En niet onbelangrijk, ze zijn niet duur in de aanschaf. Etenswaren met logo worden direct uit onze eigen drukkerij geleverd. Hier wordt een constante kwaliteitscontrole uitgevoerd, zodat de beste kwaliteit gegarandeerd blijft. In ons assortiment etenswaren vind je chocolade, snoep, pepermunt en koekjes. Bedrukte etenswaren zijn goedkope relatiegeschenken maar zorgen wel voor de nodige positieve aandacht. Laat etenswaren bedrukken met logo of tekst en zet ze in als populaire relatiegeschenken. Heb je vragen omtrent etenswaren bedrukken? Neem contact met ons op; stuur een e-mail naar info@stravers.nl of bel ons op 0315-632515.

Artikelen 25-36 van 117

 • Glazen snoeppot dropfruit
  ...
  Bij 384 stuks Vanaf € 5,94
  Bekijk
 • Glazen snoeppot met bamboe deksel
  ...
  Bij 768 stuks Vanaf € 2,79
  Bekijk
 • Glazen snoeppot winegums
  ...
  Bij 384 stuks Vanaf € 6,66
  Bekijk
 • Koekblik Geniet
  ...
  Bij 768 stuks Vanaf € 1,29
  Bekijk
 • Rond mintblikje
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,58
  Bekijk
 • Promo snoepdoosje zwart
  +1
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,52
  Bekijk
 • Mint dispenser Creditcard oranje
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,40
  Bekijk
 • Snoeppotje mintjes oranje
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,71
  Bekijk
 • Stroopwafels in blik
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 4,77
  Bekijk
 • Blikje snoep in hartvorm rood
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,71
  Bekijk
 • Stroopwafels
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,27
  Bekijk
 • HappyTruffel Chocolade Mix 6 truffels multicolour
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 4,95
  Bekijk

Etenswaren bedrukken met logo

Zijn je relaties dol op snoepgoed of koekjes? Kies dan voor etenswaren als give-away. Laat etenswaren bedrukken met logo of tekst. Chocolade, snoep, pepermunt en koekjes doen het goed op beurzen of andere evenementen. Maar ook tijdens kinderfeestjes en bruiloften kunnen gepersonaliseerde etenswaren uitgedeeld worden. Iedereen is namelijk gek op al dat lekkere etenswaren. Promotie etenswaren is een origineel relatiegeschenk voor jong en oud. Met bedrukt snoep zal je voornamelijk een jonge doelgroep aanspreken, terwijl je met bedrukte chocolade ook een ouder publiek aanspreekt.

Pepermunt in pepermuntblikjes is één van onze bestverkochte etenswaren. Ons metalen mini clic clac doosje is gevuld met circa 12 gram heerlijke pepermuntjes of chocolade. Pepermunt en chocolade bedrukken we met logo of tekst in onze drukkerij. Wij bedrukken het blikje middels de tampondruk of we bedrukken full colour digitaal. Het blikje is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De minimale afname is 250 stuks. Liever een kleine oplage? Dit kan besproken worden met een accountmanager van ons team.

Etenswaren bedrukken: hoe werkt dat?

Waarschijnlijk zullen velen zich afvragen hoe we etenswaren bedrukken. Natuurlijk wordt er niet direct op het etenswaar bedrukt, maar op de verpakking. In sommige gevallen kan je zelfs je eigen verpakking ontwerpen door middel van een full colour-wikkel. Afhankelijk van het relatiegeschenk wordt de geschikte drukmethode gekozen.

Voordat we etenswaren bedrukken, zullen we een gratis digitale drukproef opstellen. Een digitale drukproef is een schets van de etenswaren met bijbehorend logo. Nadat wij de drukproef opgesteld hebben, zullen wij hem je toesturen. Wij vragen je om deze goed te controleren zodat wij vervolgens over kunnen gaan op het laten bedrukken van de etenswaren. Naast etenswaren, ook interesse in drinkwaren bedrukken? Flesjes water, energydrank, bekers en servies kunnen bedrukt worden met logo of tekst.

Vragen over bedrukt etenswaren?

Heb je nog vragen over etenswaren bedrukken of wil je snel relatiegeschenken bestellen? Dan kan je contact opnemen met ons. Stuur een e-mail e-mail of bel naar 0315-632515. Wij helpen je graag verder. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.

Laden...

Laden...