Bestsellers

EHBO-artikelen bedrukken

Eigenlijk zijn goede EHBO-artikelen in ieder huishouden en op elk kantoor onontbeerlijk. Immers, overal kan een klein ongeval plaatsvinden, en dan is het wel zo handig als je adequaat kunt handelen. Bij EHBO-artikelen hoef je overigens niet direct te denken aan een grote doos vol EHBO-spullen. Een simpele pleisterdoos kan in veel gevallen al voldoende zijn. Bij Stravers Promotions laat je EHBO-artikelen bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

18 resultaten

Pagina
 1. EHBO kit
  Vanaf € 4,80 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,71
  Bij 500 stuks
 2. Verzendbare eerste hulp set
  Vanaf € 12,25 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,55
  Bij 250 stuks
 3. Rookmelder Nonsmoke
  Vanaf € 10,09 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,21
  Bij 250 stuks
 4. EHBO-set First
  Vanaf € 4,26 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,88
  Bij 500 stuks
 5. 47-delige auto Eerste Hulpset
  Vanaf € 29,79 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 21,80
  Bij 100 stuks
 6. Blusdeken in een PVC hoes Vatra
  Vanaf € 15,71 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 14,11
  Bij 250 stuks

18 resultaten

Pagina

EHBO-artikelen bedrukken met logo

Vind je het belangrijk dat je relaties voorzien zijn van de nodige middelen op EHBO-gebied? Geef hen dan een EHBO artikelen cadeau, waarmee je direct kunt laten zien dat je om hen geeft. Als je extra wilt benadrukken dat je waarde hecht aan het welzijn van je zakelijke contacten, laat je EHBO artikelen bedrukken met bedrijfsnaam of logo. Zo worden je relaties op de moeilijkste momenten herinnerd aan het feit dat jij hun redder in nood bent. De positieve associatie die zij hierdoor krijgen met jouw bedrijf, zal je reputatie natuurlijk ten goede komen. Met een geschenk op het gebied van EHBO versterk je dus niet alleen de band met je relaties; je promoot er ook je bedrijf mee.

EHBO-artikelen bedrukken als relatiegeschenk

In het assortiment van Stravers Relatiegeschenken vind je praktische EHBO-artikelen, die stuk voor stuk geschikt zijn om weg te geven als bedrukt relatiegeschenk. Bekijk maar eens het aanbod om EHBO-artikelen van jouw keuze te vinden:

 • EHBO-set First
 • Blusdeken van glasvezel Blake
 • EHBO-setje in blik Succor

Heb je besloten welke EHBO-artikelen het nieuwe relatiegeschenk wordt? Dan hoef je je over de afhandeling van de bestelling geen zorgen te maken. Stravers Relatiegeschenken zorgt voor een prima bedrukking op een kwalitatief product. Natuurlijk mag je ook rekenen op een goede service. Heb je nog vragen over EHBO-artikelen bedrukken? Neem dan contact op met onze klantenservice.