Corona-beschermingsartikelen snel geleverd!

Het is belangrijk om gezondheid, veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel te hebben staan - vooral tijdens de huidige coronacrisis. Neem voorzorgsmaatregelen binnen jouw bedrijf, denk aan schone werkplekken en voldoende afstand houden tussen de werknemers. Blijft daarnaast goed zichtbaar voor jouw relaties, klanten of werknemers. Bijvoorbeeld middels bedrukte veiligheidshesjes met daarop een waarschuwende boodschap.

1,5 meter afstand

Het coronavirus is nog steeds onder ons, maar (gelukkig) hebben we de afgelopen weken meer ruimte gekregen. Sinds 1 juni heeft ook de horeca haar deuren geopend en zijn onder meer bioscopen en theaters weer toegankelijk. Toch is het belangrijk om de afstand van 1,5 meter in acht te blijven nemen en te zorgen voor voldoende corona-beschermingsartikelen.

Mondkapjes

Ook voor mondkapjes ben je bij Stravers aan het goede adres. Zorg ervoor dat je relaties en personeel goed beschermd blijven in deze coronacrisis. In het OV zijn deze persoonlijke beschermingsartikelen zelfs verplicht, maar ook op andere werkplekken is een mondkapje aan te raden. Neem voor interesse gerust contact op met ons team; dat kan telefonisch op 0315 - 632 515 of per e-mail via [email protected].

Geen producten gevonden voor deze selectie.