Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van onze laatste trends, promotionele ontwikkelingen en nieuwste relatiegeschenken. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je Stravers kan blijven volgen. Wij spelen in op de actuele ontwikkelingen en verwerken dit in onze nieuwsbrieven. Hieronder bespreken we een aantal belangrijke onderwerpen die de afgelopen tijd voorbij zijn gekomen in onze nieuwsbrieven.

Gezien de coronacrisis hebben we de laatste tijd veel nieuwe relatiegeschenken in ons assortiment toegevoegd. Gezondheid, veiligheid en hygiëne in een 1,5 meter maatschappij zijn op dit moment ontzettend belangrijk. Onze werkplekken houden we zo goed mogelijk schoon, we werken thuis wanneer dat kan, we houden afstand en schudden elkaar geen handen meer. Mondkapjes, desinfecterende handgels en hygiënebarrières zijn veel verkochte producten. De medewerkers in de zorgsector werken hard. Zet ze in het zonnetje en verras ze met bedrukte relatiegeschenken.

Ook ondernemen wij zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord. In ons brede assortiment vind je producten geproduceerd uit bamboe. Bamboe is milieuvriendelijk. Eén van de drukmethodes die wij toepassen binnen onze drukkerij is lasergraveren. De methode lasergraveren is duurzaam.