Zonnebrand bedrukken

Zorg ervoor dat je relaties niet verbranden wanneer ze blootgesteld worden aan het zonlicht. Je kent het wel, veel mensen die zeggen ‘maak je geen zorgen, ik verbrand niet’ en vervolgens een vuurrode huid en blaren hebben. Niet voor niets wordt er geadviseerd om gebruik te maken van zonnebrand tijdens de warme dagen wanneer de zon volop schijnt. Ook tijdens de eerste zonnestralen in het voorjaar is het belangrijk om goed beschermd te zijn. Het is belangrijk om te kijken naar SPF: de beschermingsfactor van de zonnebrand. SPF bepaalt de effectiviteit van een zonnebrandcrème. Sommige mensen hebben een lichte huid, welke beter beschermd moet worden dan een donkere huid.

Geef zonnebrand aan je relaties en laat blijken dat je hun gezondheid belangrijk vindt. Je relaties zullen dat zeker waarderen. Zonnebrand bedrukken met logo of tekst ter promotie. Heb je vragen over het laten bedrukken van zonnebrand? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

9 artikelen

 1. Zomerpakket Hamam
  Vanaf € 34,10 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 27,99
  Bij 250 stuks
 2. Zomerpakket Vakantiepret
  Vanaf € 15,22 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 12,08
  Bij 250 stuks
 3. Zomerpakket Strand
  Vanaf € 9,25 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 6,13
  Bij 250 stuks
 4. 60 ml zonnebrandcrème SPF30
  Vanaf € 2,00 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,59
  Bij 1000 stuks
 5. Beoordeling:
  100%
  Zonnebrandcrème
  Vanaf € 1,39 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,15
  Bij 1000 stuks
 6. Tube zonnebrand 45 ml
  Vanaf € 1,39 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,15
  Bij 1000 stuks
 7. Zonnebrand spray 30 ml Crensun
  Vanaf € 1,33 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,10
  Bij 2500 stuks
 8. Zonnebrandcrème Bali
  Vanaf € 1,34 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,11
  Bij 1000 stuks
 9. Zonnebrandspray Pei 10 ml
  Vanaf € 0,99 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,61
  Bij 2500 stuks

9 artikelen

Zonnebrand bedrukken en inzetten als giveaway

Heb je besloten om zonnebrand in te zetten als relatiegeschenk? Dan adviseren wij om zonnebrand te laten bedrukken. Sta je als bedrijf wel eens op een vakantiebeurs of ben je tijdens het vakantieseizoen opzoek naar een passende giveaway? Dan is bedrukte zonnebrand een goed idee. Hiermee bescherm je je relaties tegen de zon en geef je ze een egale bruine teint. Zonnebrand bedrukken we in onze drukkerij. Een bedrukking met logo, tekst, naam of reclameboodschap? Alles is mogelijk. Zonnebrand wordt door bijna iedereen gebruikt zodra de zonnige dagen aanbreken. Vooral op het strand of bij het zwembad is het druk en zal je naam opvallen bij het grote publiek.

Onze zonnebrandcrème heeft een beschermingsfactor SPF30. De zonnebrandcrème beschikt over een karabijnhaak zodat hij makkelijk mee te nemen is. De flacon kan bedrukt worden. Tijdens het vakantieseizoen zorgt dit relatiegeschenk voor een blijvende herinnering. De minimale afname die wij hanteren voor dit product is 50 stuks. Wil je liever een kleine oplage bestellen? Dan kan dit besproken worden met ons team en zullen wij je een offerte toesturen. Zonnebrand bedrukken heeft twee voordelen: je beschermt je relaties tegen de zon en je maakt op een effectieve manier reclame.

Interesse in een gratis digitale drukproef?

Voordat wij het drukproces starten, sturen wij een gratis digitale drukproef toe. Hiervoor vragen we je ons het gewenste logo toe te sturen. Vervolgens kan een medewerker van onze grafische afdeling een drukproef opstellen. Zodra hij klaar is, zullen wij hem je toesturen. Na akkoord van jouw kant kunnen we de zonnebrand bedrukken zoals gewenst. Zonnebrand kan je ook combineren met andere zomerse relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan zonnebrillen, waaiers of strandballen. Al onze zomerse relatiegeschenken zijn te bedrukken met logo of tekst.

Contact

Heb je vragen over zonnebrand bedrukken of wil je graag persoonlijk advies? Wij horen het graag. Neem contact met ons op en een medewerker van ons team zal je te woord staan. Je kan contact opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected] of je kan bellen naar 0315-632515. Wij snappen dat je de bedrukte zonnebrand snel in huis wilt hebben, daarom hanteren wij een snelle levering. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact, kwaliteit en scherpe prijzen belangrijk. De veelgestelde vragen en onze algemene voorwaarden vind je op stravers.nl.