Woonartikelen bedrukken

Wij Nederlanders houden ervan om thuis te zijn, alles in en rond het huis trekt onze aandacht. ’s Ochtends sta je op, je gaat de keuken in en pakt een houten snijplank om vervolgens een lekkere boterham te smeren. Deze eet je vervolgens op of je doet hem in een broodtrommel voor onderweg. Artikelen op het gebied van koken en tafelen heb je dagelijks meerdere malen nodig. Denk bijvoorbeeld aan borden, peper en zout, bestek en messen. Bij het ontbijt, de lunch en het diner haal je deze artikelen telkens tevoorschijn. ’s Avonds heb je vrienden uitgenodigd en je gaat samen heerlijk gourmetten, fonduen of wokken. Een leuke avond die je nog gezelliger kan maken met een theelichthouder in de vorm van een houten hart, sfeerlampen en andere woonaccessoires.

Relatiegeschenken die uiteindelijk zichtbaar in huis of op kantoor belanden, hebben een enorm bereik. Laat woonartikelen bedrukken met logo en onbewust worden de omringende mensen dagelijks geconfronteerd met jouw naam, logo of tekst. Dit zorgt ervoor dat (potentiële) klanten jouw bedrijf zien en niet snel zullen vergeten. Unieke woonaccessoires vind je bij Stravers. Woonaccessoires bedrukken we naar wens. Heb je interesse in woonartikelen bedrukken maar heb je vragen? Laat het ons weten en neem gerust contact op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

4 artikelen

4 artikelen

Woonartikelen bedrukken ter promotie

In en rond het huis tref je veel spullen aan, de kinderen die USB sticks, powerbanks en opladers laten slingeren, of de telefoon en tablet die weer eens op de bank liggen. Vervolgens vind je tablet hoesjes en tablet accessoires op een plek waar ze normaal niet horen te liggen. Ondanks dat het soms wat chaotisch kan zijn in huis, houden we ervan om onze tijd in huis door te brengen. Hier kan je op inspelen door bedrukte woonartikelen in te zetten. Ook kennissen, vrienden en familie komen regelmatig over de vloer en zullen bedrukte woonaccessoires direct opmerken. En daar blijft het niet bij. Doordat ze de bedrukte relatiegeschenken met logo regelmatig zullen zien, trek je zo een nieuwe doelgroep aan en vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf of organisatie.

Ook gereedschap is een woonartikel. Outdoor artikelen zoals gereedschap kunnen o.a. gebruikt worden tijdens het klussen in de vrije tijd. Met gereedschapsets, hobbymessen en multitools heb je alles bij de hand. Ook om fiets artikelen te repareren, komt gereedschap goed van pas. En zelfs voor het opknappen van auto artikelen is het fijn als er goed gereedschap in de buurt is. Goed gereedschap is het halve werk.

In iedere werk- en woonomgeving zijn wel relatiegeschenken te vinden die bedrukt zijn met een logo waardoor er onbewust reclame namens een bedrijf bij jou binnenkomt. Of het nou een bedrukte flesopener, mokken met foto of een stijlvolle sfeerlamp is, je ziet ze overal. Kijk op jouw kantoor maar eens aan de wand, waarschijnlijk hangt er een klok met foto.

Woonartikelen bedrukken met logo

Een populair relatiegeschenk dat niet mag ontbreken in de keuken is een porseleinen ontbijtbord. Dit ontbijtbord is ideaal om te laten bedrukken met naam, logo of tekst. Middels de tampondruk of keramiek transfer kunnen wij een bedrukking van goede kwaliteit garanderen. De minimale afname is 50 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte borden bestellen? In overleg kunnen wij een aangepaste prijsopgave toesturen.

Ook kartonnen bekers, thermosflessen en bekers zijn zeer geschikt om te laten bedrukken. Geef je een feestje in de tuin? Gebruik dan kartonnen bekers in plaats van glazen. Op deze manier heb je minder afwas en hoef je ook geen glasscherven op te ruimen wanneer iemand een glas laat vallen.

Inzetbaarheid van woonartikelen

Woonartikelen kan je ook gebruiken op het werk. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, hier zit meestal een keuken in waarvoor je keukenartikelen nodig hebt. Op deze manier maak je het je werknemers een stuk aangenamer om te werken. Niet alleen in de keuken, maar ook derest van het kantoor kan aangekleed worden met artikelen uit de categorie sfeer en interieur. Zo kan je woonartikelen dus op verschillende plekken inzetten, wat het een functioneel relatiegeschenk maakt. Wij hebben relatiegeschenken voor in en rond het huis, van keukenartikelen tot aan gereedschap. Aan deze relatiegeschenken hebben je relaties echt wat.

Gratis digitale drukproef

Via onze website kan je een offerte aanvragen en direct het gewenste logo aanleveren. Vervolgens zullen wij een offerte en een gratis digitale proefdruk opstellen. Een digitale proefdruk is een ontwerp van het gekozen relatiegeschenk met logo of tekst. Wij stellen deze op zodat je van tevoren kan zien hoe en waar de bedrukking komt. Wil je nog iets aanpassen? Dat is mogelijk. Laat het ons weten en wij voeren de aanpassingen door. Wanneer je akkoord gaat met de digitale drukproef, zullen wij de woonartikelen bedrukken.

Contact

Heb je vragen over woonartikelen bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Wij helpen je graag. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. De algemene voorwaarden vind je op onze website. Naast woonartikelen zijn pennen ook populaire relatiegeschenken. Touchscreen pennen, metalen pennen en Parker pennen zijn echte bestsellers en bedrukt een ideaal promotieartikel.

Laden...

Laden...