Wintersport

Wintersport is al jarenlang populair. Veel Nederlanders gaan jaarlijks op wintersport. Een favoriete wintersportplaats is Oostenrijk. We kunnen er actief bezig zijn en tegelijkertijd genieten van de schitterende bergachtige omgeving. En na zo’n actieve dag op de latten, is er tijd voor ontspanning: après-ski.

Een wintersportvakantie heeft meerdere voordelen t.o.v. een zomervakantie. Het eerste voordeel is de bekende après-ski, welke garant staat voor onvergetelijke avonden. Op wintersport ben je actief bezig en sport je de kilo’s er zo af. Tijdens een zomervakantie liggen de meeste mensen de hele dag bij het zwembad of op het strand en kom je zo een paar kilo’s aan. Wil je bruin worden? Kies dan voor een wintersportvakantie. Door de weerkaatsing van de zon op de sneeuw word je snel bruin. Vergeet je alleen niet in te smeren met zonnebrandcrème.

Ga goed voorbereid op een skivakantie. Draag jouw steentje bij en zorg ervoor dat je relaties geen belangrijke dingen vergeten. Een veiligheidshesje, zonnebrandcrème of een survival armband zijn toepasselijke geschenken. Laat ze bedrukken, zodat je relaties herkenbaar zijn op de skipiste.

Geen producten gevonden voor deze selectie.