Winter

De winter is vaak koud en donker. Maar het brengt ook heel veel sfeer met zich mee. De prachtige witte sprookjeswereld wanneer het heeft gesneeuwd. Of de spanning over een eventuele Elfstedentocht wanneer het hard begint te vriezen. Prachtig wanneer Nederland massaal de schaatsen onderbindt en optimaal geniet van het ijs zolang dat kan. Ook binnenshuis is het extra sfeervol tijdens de winterdagen, doordat de kachel lekker warm aangezet wordt en de meeste mensen toch vaker binnen blijven dan in de zomerse tijd.

Doordat het sneller donker wordt gaan er vaak ook in menig huishouden kaarsjes aan, om het binnen nog gezelliger te maken. Je kunt jouw relaties helpen de winterse sferen in het huis te brengen door ze bijvoorbeeld kaarsen cadeau te doen. Stravers Promotions heeft tal van kleurrijke kaarsen die het huis gezellig doen stralen. Ook fleecedekens zijn niet weg te denken tijdens de koude winterdagen. Ook deze zijn in verschillende kleuren en diktes aanwezig in het assortiment van Stravers Promotions en in uitstekende kwaliteit te bedrukken. Ook de kaarsen kunnen zo met je bedrijfslogo bedrukt worden.

Haal alles uit de winter door een winters relatiegeschenk van Stravers Promotions te laten bedrukken en zo de gezelligheid bij je relaties in huis te brengen tijdens de koude dagen in de barre winterse weersomstandigheden. En midden in de gezelligheid spreid je bovendien je bedrijfsnaam gezellig voort onder alle visite die uw relatie gedurende de winter over de vloer krijgt. Winter hoeft niet somber en donker te zijn, maar is juist de graadmeter voor optimale gezelligheid!

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Dubbelwandige beker 250 ml Falun
    Vanaf € 3,60 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 2,85
    Bij 1000 stuks

1 artikel