Diverse wijnartikelen bedrukken

Geef je jouw zakelijke relaties wel eens een fles wijn cadeau? De kans is groot van wel, want wijn hoort al jarenlang bij de meest populairste relatiegeschenken. Laat daarom diverse wijnartikelen bedrukken met logo. Nederland stond nooit bekend als een land van wijndrinkers, maar dat is de afgelopen decennia wel veranderd. We trekken graag een goede wijn open om een bijzonder moment te vieren en doen elkaar met plezier een mooie fles cadeau.

Oplopende volgorde

13 resultaten

Pagina

13 resultaten

Pagina

Diverse wijnartikelen bedrukken met logo

Denk voor de afwisseling ook eens aan wijnaccessoires als relatiegeschenk. Deze accessoires zijn minstens net zo geliefd als de wijn zelf en ze vormen een cadeau dat vele jaren meegaat. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een handige wijnstop die de fles luchtdicht afsluit voor hergebruik. Zo hoeft de wijn niet weggegooid te worden als er nog wat overblijft. Hetzelfde geldt voor de champagnestopper die speciaal ontworpen is voor het hergebruik van een mousserende wijn. Bekijk:

Diverse wijnartikelen bedrukken als relatiegeschenk

Laat diverse wijnartikelen bedrukken met logo of bedrijfsnaam en je hebt een perfect luxe relatiegeschenk te pakken. De diverse wijnartikelen bedrukken we in onze eigen moderne drukkerij. Hier gaan enkel specialisten met jarenlange ervaring aan de slag met jouw wijnartikelen. Doordat wij alles in eigen hij bedrukken kunnen we razendsnel en goedkoop leveren.

Wil je een bestelling doorgeven of heb je vragen over diverse wijnartikelen bedrukken? Neem dan contact op met Stravers Promotions, de specialist in relatiegeschenken en promotiemateriaal. Bel met telefoonnummer 0315-632515 of stel je vraag via de website. Ons ervaren verkoopteam staat klaar om je bestelling in orde te maken en kan je alles vertellen over de bedrukkingsmogelijkheden.