VR-brillen bedrukken

Virtual Reality is hot! De afgelopen jaren zijn de ontwikkelingen op dit gebied razendsnel gegaan. Zo zijn er inmiddels verschillende VR-brillen verkrijgbaar en is legio aan content te vinden die je kunt bekijken. Middels virtual reality lijkt het net alsof je zelf aanwezig bent bij hetgeen dat je ziet met je ogen. Ga mee met deze trend en laat VR-brillen bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Geen producten gevonden voor deze selectie.

VR-brillen bedrukken met logo

Deze waanzinnige ervaring zorgt ervoor dat steeds meer mensen geïnteresseerd raken in deze nieuwe vorm van entertainment. VR-brillen bedrukken in onze drukkerij kon dan ook niet langer uitblijven. Wij zochten een aantal geschikte modellen bij elkaar en namen deze op in ons assortiment. Op deze manier kun je ook jouw klanten en relaties laten genieten van de ervaring die virtual reality te bieden heeft. VR-brillen bedrukken wij in onze eigen drukkerij met inkt van hoge kwaliteit.

Bedrukte VR-brillen combineren

Naast VR-brillen bedrukken we tevens een tal van andere producten die je goed kunt combineren met je smartphone, denk aan powerbanks. Heb je nog vragen over VR-brillen bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij vertellen je alles over onze VR-brillen. Het materiaal en de druktechnieken die we gebruiken bij VR-brillen bedrukken.

Laden...