Verrekijkers bedrukken

Verrekijkers zijn optische instrumenten waarmee mensen op grote afstand voorwerpen goed en scherp kunnen bekijken. Door je ogen tegen de oculairs te plaatsen en de lenzen scherp te stellen kun je een goed beeld vormen van wat zich op een afstand afspeelt. Laat verrekijkers bedrukken met je logo en je hebt een prachtig relatiegeschenk.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verrekijkers bedrukken met logo

Op het gebied van kwaliteit zit er veel verschil tussen goedkope verrekijkers die ter promotie ingezet kunnen worden en de luxe verrekijkers; een fraai relatiegeschenk op directieniveau. Op de eerste plaats hebben betere verrekijkers een behoorlijke vergrotingsfactor waarmee men in staat is om nog verder te kijken en zijn de lenzen kwalitatief beter waardoor het beeld ook nog eens een stuk scherper is. Naast verrekijkers bedrukken we tal van outdoorartikelen, namelijk:

  • Tenten
  • Kompassen
  • Survivalsets

Verrekijkers bedrukken ter promotie

Ook een belangrijk aspect van een goede verrekijker is dat de “kijker”, het voorste gedeelte, een grote diameter heeft. Hoe groter de kijker, hoe meer licht er naar binnen valt en hoe beter het beeld zal zijn. Een grote kijker zorgt vaak ook voor een een groter beeldveld waardoor objecten op grote afstand makkelijker te volgen zijn. Werk je in de outdoor branche? Laat dan verrekijkers bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Deel deze uit aan relaties, klanten of collega's en vergroot je naamsbekendheid.

Verrekijkers uit het goedkopere segment kunnen worden ingezet tijdens speurtochten of tijdens een toneelstuk waarbij de afstand in sommige gevallen net iets te groot is. Promotionele verrekijkers bedrukken wij, in de door jou aangegeven drukkleuren, op een oculair zodat de tekst of logo goed opvalt. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken uit ons ruime assortiment bestel je eenvoudig via de webshop. Indien je nog vragen hebt over verrekijkers bedrukken dan kun je telefonisch met ons contact opnemen: 0315-632515.