Thermometers bedrukken

Thermometers kunnen voor twee doeleinden worden ingezet: het meten van de lichaamstemperatuur en het meten van de luchttemperatuur. In het eerste geval gaat het om het controleren van de gezondheid en in het tweede geval wordt er een inschatting van het weer gemaakt. Natuurlijk kunnen twee soorten thermometers elkaar ook aanvullen; als je weet hoe hoog of laag de buitentemperatuur is, kun je jezelf daar naar kleden, zodat je de kans verkleint op een verkoudheid. Bij Stravers promotions laat je thermometers bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Kunststoffen thermometer
  Vanaf € 2,44 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,93
  Bij 1000 stuks
 2. Met thermometer voor barbecue
  Vanaf € 3,90 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 3,10
  Bij 1000 stuks

2 artikelen

Thermometers bedrukken met logo

Een thermometer is een praktisch en origineel relatiegeschenk dat zich prima leent voor bedrukking van een bedrijfsnaam of logo. Of je voorkeur nu uitgaat naar een thermometer voor het lichaam of voor de buitenlucht, bij Stravers Relatiegeschenken zal je vinden wat je zoekt.

Thermometers bedrukken als relatiegeschenk

Bij het uitzoeken van een thermometer is het belangrijk dat je in je achterhoofd houdt of het product van je keuze past bij de gewenste bedrukking. Het is bijvoorbeeld slim om ervoor te zorgen dat de thermometer van jouw keuze qua vorm en tint past bij het logo. Zo wordt het bedrukte cadeau meer dan een handig geschenk. Het is tevens een middel waarmee je jouw bedrijf op effectieve wijze kunt promoten. Immers, je relaties zullen op hun warmste en koudste momenten aan je bedrijf worden herinnerd.

Heb je besloten om een thermometer uit het assortiment van Stravers Relatiegeschenken aan je zakelijke contacten te geven? Dan kun je erop rekenen dat jouw bedrukte relatiegeschenk van professionele kwaliteit zal zijn. Bovendien zorgt Stravers Relatiegeschenken ervoor dat je bestelling op efficiënte wijze wordt afgehandeld, zodat je relatiegeschenken binnen de kortste keren op de plaats van bestemming arriveren. Heb je namelijk nog vragen over thermometers bedrukken dan staan onze medewerkers tijdens kantooruren voor je klaar.