Hoera, geslaagd!

Zet de afgestudeerden in het zonnetje met leuke examencadeaus, bedrukt met het logo van de school of leuke tekst! Bij Stravers Promotions vind je tal van examencadeaus die leuk zijn om te geven tijdens bijvoorbeeld een diploma-uitreiking. Verras de geslaagde met een examenhoed bedrukt met het logo van de school, of laat er een originele felicitatie op drukken!

Examencadeaus als herinnering aan de studietijd

Zorg ervoor dat jouw studenten de school niet meer vergeten door het logo op leuke examencadeaus te bedrukken. Handig om in de herinnering te blijven van de student, ter promotie én leuk voor de student om te krijgen! Bekijk hieronder de examencadeaus en vraag een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt van ons een gratis drukvoorstel waarop jij alvast jouw logo op het examencadeau kunt zien. Zo kom je niet voor verassingen te staan! Een product dat het altijd goed doet? De erg toepasselijke afstudeerhoed. Maar ook USB-sticks vormen een populair examencadeau. Bestel ze hier!

Ben je juist op zoek naar effectieve promotie-artikelen om uit te delen tijdens open dagen of een gezellige studenten-activiteit? Ook in dat geval ben je bij Stravers aan het juiste adres. Wij hebben tal van relatiegeschenken op voorraad die je kunt inzetten om de naam van jouw organisatie te vergroten. Check deze pagina voor alle artikelen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.