Strandspellen bedrukken

Wanneer de zon doorbreekt, trekken we weer met z'n allen naar het strand. Nederlanders zijn echte strandmensen. Bij het minste of geringste zonnestraaltje trekken we het liefst al richting zee. Strandspellen bedrukken met logo is het ideale relatiegeschenk voor de zomermaanden. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg leuk en praktisch voor de ontvanger.

Oplopende volgorde

3 resultaten

Oplopende volgorde
 1. Balspelletje met zuignappen blauw
  Balspelletje met zuignappen
  Vanaf € 1,50 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,89
  Bij 2500 stuks
 2. Houten strand rackets blauw
  Houten strand rackets
  Vanaf € 2,37 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,37
  Bij 1000 stuks
 3. Racketset Mallorca oranje uitlopend
  Racketset Mallorca
  Vanaf € 1,69 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,29
  Bij 1000 stuks

3 resultaten

Oplopende volgorde

Strandspellen bedrukken met logo

Strandspellen met logo kunnen dagelijks met veel plezier gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte racketset, die staat garant voor urenlang speelplezier voor jong en oud. Een relatiegeschenk is pas echt leuk als de ontvanger er ook wat aan heeft. Hierdoor zal niet alleen je naamsbekendheid toenemen, maar zal ook het imago van je organisatie stijgen.

Strandspellen bedrukken in eigen drukkerij

Strandspellen bedrukken we in onze eigen moderne drukkerij. Hierdoor kan jouw bestelling snel en goedkoop verwerkt worden. Tevens kunnen wij door deze interne werkwijze ook een hoge kwaliteit garanderen. Wij voeren een constante controle uit op de drukkwaliteit. Wil je graag eerst een sample ontvangen? Geen probleem. Neem contact op met één van onze medewerkers. Neem tevens contact op indien je nog vragen hebt over strandspellen bedrukken!