Spinners bedrukken

Spinners, ook wel fidget spinners genoemd, zijn anti-stress gadgets. Ze zijn populair, vooral onder kinderen. Ze zijn in principe ontworpen om kinderen tot rust te laten komen, maar stiekem gebruiken volwassenen ze ook regelmatig. Spinners verminderen stress, doordat deze constant gedraaid kunnen worden. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat het concentratievermogen vergroot wordt. Om deze redenen worden er veel spinners verkocht. Spinners zijn populaire relatiegeschenken. Laat spinners bedrukken en creëer je eigen gepersonaliseerde spinners. Heb je vragen omtrent spinners bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur ons van Stravers een e-mail of bel naar 0315-632515.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spinners bedrukken met logo

Richt je je op de doelgroep kinderen, dan zijn spinners een perfecte giveaway. Daarnaast zijn ze ook goedkoop. In ons assortiment spinners vind je verschillende typen en kleuren, voor ieder wat wils. Spinners zijn ideale weggevertjes, bedrukt met logo is het een origineel relatiegeschenk. Naast een bedrukking met logo, kan je er ook voor kiezen om spinners te laten bedrukken met naam of tekst. Spinners bedrukken we in eigen drukkerij. Bedrukte spinners zijn altijd leuk om weg te geven.

Een populaire spinner is onze premium spinner. De spinner is voorzien van drie kogellagers waardoor er meer omwentelingen gemaakt worden wanneer de spinner gedraaid wordt. Deze spinner is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij hanteren een minimale afname van 100 stuks. Wil je toch liever een kleine oplage bestellen? Dan kan dit besproken worden met een medewerker van ons team.

Gratis digitale drukproef

Voordat wij de spinners bedrukken, sturen wij je eerst een gratis digitale drukproef toe. Een digitale drukproef is een ontwerp van de gekozen spinner met daarop het logo, de naam of tekst. Deze drukproef wordt opgesteld door een medewerker van onze grafische afdeling. Wij vragen je om de drukproef te controleren, zodat we na jouw akkoord de spinners kunnen bedrukken. De meeste spinners bedrukken we met de tampondruk.

Naast spinners hebben we ook andere give-aways in ons assortiment, die het uitstekend doen als betaalbaar promotiemiddel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanstekers, anti-stress artikelen of sleutelhangers. Ook deze give-aways bedrukken we indien gewenst. Spinners en ook al onze andere give-aways doen het goed op een beurs of tijdens een ander evenement. De kleine artikelen zijn perfect om uit te delen.

De werking van spinners

Spinners zijn gadgets die eruitzien als een draaischijf. De spinner is voorzien van een kogellager in het midden met daaromheen twee of meer bladen, ook wel wieken genoemd. Ze zijn eenvoudig in gebruik. Houd de spinner tussen je duim en wijsvinger en draai aan de spinner. De wieken zijn uitstekend gebalanceerd waardoor de spinner lang kan blijven doordraaien, soms wel minutenlang.

Contact

Heb je vragen over je bestelling, de digitale drukproef of onze levertijden? Neem contact met ons op. Wij hanteren snelle levertijden en vinden persoonlijk contact belangrijk. Onze algemene voorwaarden zijn te vinden op onze website. Hier vind je alles over de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. Je kan contact met ons opnemen per mail of bel naar 0315-632515.