Reisbureaus en vliegmaatschappijen

Voor bedrijven zijn er legio mogelijkheden op het gebied van relatiegeschenken tijdens de zomervakantie. Men gaat vaak in opperbeste stemming op reis en een klein presentje zou hier uitstekend bij passen om gebruik te maken van het goede gevoel en je naamsbekendheid te versterken.

Ook kan je slim inspelen van de reizigers die de hele wereld oversteken. Breng de naam van je bedrijf onder de aandacht door leuke relatiegeschenken te personaliseren met je naam of logo. Geschikte relatiegeschenken kunnen kofferlabels, kofferriemen, lanyards, EHBO-sets, t-shirts, polo's of een geborduurde cap zijn.

Ga je naar landen waar de hygiëne niet te vergelijken is met de Nederlandse standaard en wil je het beste voor je klanten? Geef ze dan een flesje desinfecterende handgel waarmee men zich kan wapenen tegen eventuele bacteriën en ziektes die op de loer liggen. Laat je relaties dus zonder zorgen op vakantie gaan en kies voor één van de passende relatiegeschenken direct leverbaar vanuit onze groothandel. Voor échte zomerse relatiegeschenken ben je bij Stravers uiteraard ook aan het goede adres. Die hebben we op deze pagina voor je verzameld.

Goede reis en een fijne vakantie!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Laden...

Laden...