Bestsellers

Pepermunt bedrukken

Pepermunt is verfrissend en tijdloos. Met pepermunt hebben jij en je relaties altijd een frisse adem. Sta je regelmatig op beurzen of congressen en ben je op zoek naar nieuwe ideeën voor premiums, zodat je niet iedere keer met hetzelfde hoeft aan te komen? Verblijd de beursbezoekers met een klein doosje pepermunt in een leuke, originele verpakking. Laat pepermunt bedrukken met je bedrijfslogo of commerciële boodschap en je hebt een leuk, betaalbaar beursgeschenk.

Bedrukte pepermuntdoosjes kunnen door Stravers snel en in grote aantallen geleverd worden. En dit ook nog tegen een zeer lage prijs, want pepermunt bedrukken wij in eigen drukkerij. Iedereen vindt het handig om een blikje pepermunt, dat makkelijk te openen en sluiten is, in de tas te hebben. Zo kan je met een frisse adem voor de dag komen. Pepermunt bedrukken met bedrijfslogo is dus een schot in de roos. Een pepermuntdoosje of een blokje pepermunt wordt in veel gevallen een aantal keer per dag tevoorschijn gehaald, voor eigen gebruik of om uit te delen. Zo komt je bedrijfsnaam of logo veelvuldig in zicht en wordt het door veel mensen gezien. Dit is dus een goedkope en eenvoudige, maar zeer effectieve manier van reclame maken.

Hulp nodig tijdens het bestellen van pepermunt als relatiegeschenk? Of heb je vragen over pepermunt bedrukken? Neem contact met ons op en wij helpen je graag. Stuur ons een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

10 resultaten

 1. Mini clic clac doosje
  Vanaf € 0,52 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,48
  Bij 5000 stuks
 2. Snoepdoosje plat
  Vanaf € 0,69 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,59
  Bij 5000 stuks
 3. Promo snoepdoosje
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,40
  Bij 5000 stuks
 4. Mint dispenser Creditcard
  Vanaf € 0,33 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,29
  Bij 10000 stuks
 5. Rond mintblikje
  Vanaf € 1,04 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,64
  Bij 2500 stuks
 6. Snoeppotje mintjes
  Vanaf € 1,16 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,65
  Bij 2500 stuks
 7. Geluksdoosje klavertje 4 pepermunt
  Vanaf € 0,57 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,36
  Bij 5000 stuks
 8. Doosje met 2 huismints
  Vanaf € 0,48 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,27
  Bij 5000 stuks
 9. Rol king
  Vanaf € 1,49 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 1,22
  Bij 2500 stuks
 10. Doosje met huismints
  Vanaf € 1,44 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,85
  Bij 2500 stuks

10 resultaten

Pepermunt bedrukken in veel soorten en maten

Stravers biedt een breed assortiment aan pepermunt. Je kunt onder andere kiezen uit clic clac blikjes, pepermunt rolletjes, mint dispensers, pepermunt doosjes en mint tubes. Ook bieden we pepermunt blikjes in diverse kleuren, zodat je jouw beursgeschenk kunt aanpassen aan jouw huisstijl. Laat pepermunt bedrukken en deel het uit tijdens evenementen. Denk hierbij aan evenementen zoals festivals, beurzen en open dagen. Bedrukte pepermunt doet het altijd goed. Het laten bedrukken van pepermunt zorgt voor meer naamsbekendheid. Pepermunt met logo bedrukken we in eigen drukkerij. Pepermunt kan ook als presentje ingezet worden tijdens feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan de dag van de verpleging of de dag van de leraar.

Ons mini clic clac doosje gevuld met ca. 12 gram pepermunt is een populaire give-away. Het doosje beschikt over een praktisch open- en sluitsysteem. Het clic clac doosje is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij bedrukken je logo of tekst op het dekseltje. Afhankelijk van het aantal kleuren waaruit je logo bestaat, bedrukken we middels de tampondruk of full colour digitaal. Het weggeven van pepermunt voorzien van een kleur opdruk zal door je relaties gewaardeerd worden. Wij hanteren een minimale afname van 250 stuks. Heb jij een kleiner budget en wil je een kleine oplage pepermunt bestellen? Kies voor de optie ‘offerte aanvraag’ en wij zullen je een aangepaste prijsopgave toesturen. Pepermuntjes zijn duurzame relatiegeschenken, doordat blikjes of doosjes opnieuw gebruikt kunnen worden.

Gratis digitaal drukvoorbeeld

Heb je blikjes pepermunt of rolletjes pepermunt besteld? Dan zullen onze ervaren drukkers de pepermunt bedrukken. Voordat wij pepermunt bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Dit is een drukvoorbeeld van het gekozen relatiegeschenk met logo of tekst. Op deze manier kan je vooraf zien hoe en waar het logo wordt gedrukt. Wij vragen je om het drukvoorbeeld goed te controleren. Na jouw akkoord zullen we de pepermunt bedrukken. Wij hanteren snelle levertijden, zodat je de bedrukte pepermunt direct als promotiemiddel kan inzetten.

Naast pepermunt, hebben we ook andere give-aways in ons assortiment. Al onze give-aways zijn te bedrukken met logo of tekst.

Vragen?

Heb je vragen omtrent pepermunt bedrukken? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op 0315-632515. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en staan je graag te woord. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.