Paasgeschenken

Paasartikelen

Verras jouw relaties tijdens Pasen met onze paasgeschenken. Pasen is de tijd van het zoeken naar paaseieren en de paashaas. Hoe leuk is het om jouw relaties een origineel paasgeschenk te geven en te verrassen tijdens dit mooie feest? Kies bijvoorbeeld voor originele chocoladegeschenken of laat een doosje paaseieren helemaal naar eigen wens bedrukken met een favoriete of persoonlijke opdruk. Al onze paasartikelen vind je hieronder. We helpen je graag als je vragen hebt; stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 33

Paasgeschenken met logo

Pasen is een tijd van vreugde, hoop en vooral optimisme. Richting jouw relaties betekent dat je ze een gevoel van positivisme kunt geven en bovendien kunt voorzien van nieuwe energie. Paaseieren en chocolade zijn tijdens Pasen populaire relatiegeschenken en dat is niet voor niks. Het chocolade-ei is een variant op de normale paaseieren, aangezien Pasen in het teken staat van geven, kleuren én beschilderen van eieren. Het Paasgevoel versterken kan perfect met relatiegeschenken en give-aways die speciaal voor deze gelegenheid zijn ontwikkeld.

Eigen of standaard design

Je kunt een eigen design ontwikkelen en die laten bedrukken als full-colour opdruk op een chocoladereep of laat het design als sticker printen op een brievenbuspakketje, gevuld met 15 of 30 paaseitjes. Voor de collega’s of relaties die veel thuiswerken is dit een ideaal relatiegeschenk, zodat ze thuis verrast worden met een heerlijke attentie. Zo laat je zien dat je zowel denkt aan de collega’s die op kantoor werken en aan de thuiswerkenden.

Paasrelatiegeschenken

Pasen is een mooi moment om in de eerste maanden van het jaar weer van je te laten horen. Na Nieuwjaarsdag zijn Eerste en Tweede Paasdag de eerste feestdagen namelijk van het nieuwe jaar. Laat ook jouw klanten, medewerkers en zakenpartners zien dat je hen waardeert en maak de keuze voor een origineel Paascadeau. Dat kunnen chocolade-eieren zijn, maar ook een mok met een creatief Pasen-motief of een glazen snoeppot met paaseitjes.

Verras tijdens Pasen

Paas-relatiegeschenken zijn perfect om uit te delen als een verrassing en daarnaast goed geschikt als een lekkernij die jouw relaties mee kunnen nemen naar huis. Zo denken ze – tijdens het vieren van Pasen – ook aan jouw bedrijf, doordat ze bijvoorbeeld een bedrukte mok of een gegraveerde snoeppot zien. Kortom: zorg voor een glimlach op het gezicht van jouw relaties door met Pasen een relatiegeschenk te geven. Voor alle vragen rondom Paasgeschenken kun je contact opnemen door te mailen naar [email protected] of bel ons op 0315-632515.

Laden...