Chocolade bedrukken

Ben je tijdens je werk of in je vrije tijd regelmatig toe aan iets zoets? Eet je graag wat lekkers bij de thee of koffie? Dan is chocolade waarschijnlijk je favoriete tussendoortje. Door de positieve gevoelens en de energie die dit heerlijke snoepgoed opwekt, is het al jaren populair onder jong en oud. Op deze populariteit kun je handig inspelen door chocolade weg te geven als relatiegeschenk. Laat je dit smaakvolle cadeau ook nog eens bedrukken met je eigen bedrijfsnaam of logo, dan zorgt het voor een boost van je naamsbekendheid.

Immers, je zakelijke contacten zullen tijdens het verorberen van dit zoete geschenk op positieve wijze herinnerd worden aan jouw bedrijf. Dit zal de naamsbekendheid van je bedrijf natuurlijk ten goede komen. En dat kun je ongetwijfeld goed gebruiken. Dus zoek je een origineel relatiegeschenk in de vorm van chocolade? Kijk dan eens op je gemak rond in het assortiment van Stravers. Je vindt er chocolade geschenken in allerlei soorten en maten. Kies een cadeau dat luxe, klasse en smaak uitstraalt en dat je logo mooi zal laten uitkomen.

Heb je besloten welk relatiegeschenk je wilt laten bedrukken? Dan zorgt Stravers voor een correcte afhandeling van je bestelling. Binnenkort prijzen je zakenrelaties jouw bedrijf aan onder het genot van een chocolaatje. Heb je vragen omtrent chocolade bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 70

Chocolade bedrukken met logo

In ons assortiment chocolade vind je diverse chocolade zoals een snoeppotje met chocolaatjes, een adventskalender met chocolade en een tasje gevuld met chocolaatjes. Al onze chocolade relatiegeschenken zullen in de smaak vallen. Chocolade met logo zijn populaire relatiegeschenken. Chocolade kan voor elke gelegenheid ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan paas chocolade, kerst chocolade of valentijn chocolade. Chocolade kan je laten bedrukken met logo of tekst. Zo hebben we chocolade in wikkels, waarvan de wikkel bedrukt kan worden. De wikkel kan je custom made laten bedrukken. Ook bieden wij chocolaatjes aan in een glazen potje. Hiervan wordt het dekseltje bedrukt. Zelfs een reep chocolade kan bedrukt worden met foto. Er zijn dus verschillende chocolade geschenken die bedrukt kunnen worden met logo of tekst.

Het snoeppotje chocolaatjes is één van onze populaire chocolade cadeaus. Chocolade met foto bestellen? Wij bedrukken het dekseltje van dit snoeppotje met logo, tekst of foto. Wij hanteren een minimale afname van 100 stuks. Wil je liever een kleine oplage bestellen? Vraag de prijs aan via onze website en wij zullen je een aangepaste prijsopgave sturen.

Gratis digitale drukproef

Voordat wij de chocolade bedrukken, stellen we eerst een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van het gekozen relatiegeschenk met daarop het logo of de tekst. Hierdoor kan je zien hoe en waar de bedrukking komt. Wij sturen hem je toe en vragen je om de drukproef goed te controleren. Wil je nog iets aanpassen? Dat kan. Laat ons weten wat je graag wilt wijzigen en wij zullen dit in het drukvoorstel doorvoeren. Na jouw akkoord, zullen we de chocolade bedrukken. Bedrukte chocolade wordt snel geleverd.

Hoe wordt chocolade bedrukt?

Chocolade bedrukken we met jouw bedrijfslogo of reclametekst. Er wordt natuurlijk niet direct op de chocolade gedrukt maar op de verpakking van de chocolade. Denk hierbij aan een wikkel, een dekseltje of een tasje. Afhankelijk van het materiaal, de ondergrond en de vorm van de verpakking bedrukken we middels de tampondruk, full colour of geheel custom made. Zo kunnen wij relatiegeschenken chocolade geheel naar wens bedrukken.

Ook ander snoep bedrukken we. Denk hierbij aan koekjes, pepermuntjes en snoepjes. Ook al dit snoepgoed kan van een kleur opdruk worden voorzien.

Contact

Heb je vragen omtrent chocolade bedrukken, de levering of onze drukmethoden? Stel je vraag aan onze specialisten. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0315-632515. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.

Laden...