Parasols bedrukken

Verbranden, daar houdt niemand van en gaat iedereen het liefst uit de weg. Een rode neus of een brandende rug zijn de nare gevolgen van de heerlijke zon. Nu kunnen we verbranding goed tegengaan met zonnebrand en goed verkoelen met after sun. Toch kan de zon tussen twaalf en drie uur alsnog door de zonnebrand heengaan, op het moment dat de zon het krachtigst is. Dan is het heerlijk om de verkoeling op te zoeken en een veilige plek te hebben om niet verbrand te raken. Een parasol biedt dan uitkomst. Laat zien dat je begaan bent met de gezondheid van jouw relaties en laat parasols bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

5 artikelen

 • Strandparasol Sandok blauw
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 10,53
  Bekijk
 • Parasol Beach blauw
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 6,84
  Bekijk
 • Parasol Sun blauw
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 4,74
  Bekijk
 • Strandparasol Nukel blauw
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 4,60
  Bekijk
 • Zonnescherm UV Birdy
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 7,78
  Bekijk

5 artikelen

Parasols bedrukken met logo

Stravers Promotions biedt je de manier om uit en toch in de zon te blijven. Met een parasol dus! Een prachtige en eenvoudige manier om jou en je relaties tegen de zon te beschermen. Deze stok slaat simpelweg zijn doeken uit en creëert dan een heerlijk koele plek. Parasols bedrukken met logo doe je bij Stravers Promotions met jouw bedrijfslogo in topkwaliteit. Je hebt vervolgens een mooi en nuttig geschenk voor je relaties, die zij vervolgens mee kunnen nemen naar hun tuin of op vakantie. Zo komt jouw logo overal in het land terecht en gaat wellicht ook nog op internationale toer.

Parasols zijn één van onze zomerse geschenken. Naast parasols bedrukken we ook:

Parasols bedrukken als relatiegeschenk

Parasols bedrukken met logo is voor jou leuk om te geven en biedt jouw relaties bescherming en is daarom van goede invloed op hun gezondheid. Zo investeer je in een gezonde relatie, die na een aantal dagen zon of een hele zomervakantie weer veilig en ongedeerd op het werk kan komen. En al de vrolijke kleuren waarin de parasols beschikbaar zijn, brengen zowel een lach op het gezicht van je relatie als op het gezicht van de toevallige voorbijganger. De parasol is vrolijk en beschermt.

Parasols bedrukken we onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we snel en goedkoop leveren. Tevens kunnen we kwaliteit garanderen doordat we constant controles uit kunnen voeren. Indien je nog vragen hebt over parasols bedrukken kun je deze altijd stellen aan onze medewerkers, middel telefoon of e-mail. Zij staan altijd voor je klaar.

Laden...

Laden...