Opvouwbare tassen

Opvouwbare tassen lenen zich uitstekend om als give-away op een groot evenement te dienen. Deze opvouwbare tasjes met logo zijn eenvoudig in een handig formaat te vouwen, waardoor het makkelijk overal mee naar toe genomen kan worden. Laat jouw logo bedrukken op een opvouwbare tas. Wij helpen je graag, mail ons of bel naar (031) 0315 – 632 515.

Artikelen 13-19 van 19

Opvouwbare tassen

Zet jouw marketingacties kracht bij door opvouwbare tassen te bedrukken. Eenvoudig mee te nemen en voldoende plek voor jouw logo of tekst. Jouw logo wordt daardoor op veel plekken gezien. De tasjes hebben een groot drukoppervlak, waardoor jouw opdruk mooi in beeld komt. Dankzij het gratis drukvoorstel dat je van ons ontvangt, weet je precies hoe de bedrukking eruit komt te zien.

Tas met logo

Opvouwbare tasjes met logo bedrukken we zelf met zeefdruk of transferdruk. Voor de grotere bedrukkingen adviseren we vaak zeefdruk, terwijl transferdruk ingezet kan worden in het geval van meerkleurendruk. Daarbij kunnen een aantal tasjes op beide zijden bedrukt worden. Neem contact op met ons professionele verkoopafdeling. Onze medewerkers adviseren je welk tasje het meest geschikt is voor het doel dat je voor ogen hebt. Denk aan het verhogen van je naamsbekendheid, bedanken van je relaties of uitdragen van jouw huisstijl.

Opvouwbare tasjes bedrukken

Het voordeel bij opvouwbare tasjes is het compacte formaat. Daardoor is het tasje breed inzetbaar en kunnen jouw relaties het product vaak meenemen. Jouw logo valt op dus! Doordat de opvouwbare tasjes eenvoudig mee te nemen zijn, zullen jouw relaties het vaak gebruiken en meenemen tijdens het winkelen, reizen of met een dagje uit. Zijn opvouwbare tasjes toch niet helemaal wat je zoekt? We bieden ook rugzakken en reistassen aan.

Laden...