Nationale Sportweek

Sporten! Wat gebeurt er nu met je? Misschien niet bijzonder veel, of je denkt: ja, pas nog gedaan! Maar in het geval dat je bij de gedachte alleen al slappe knieën en trillende armen krijgt… Oei. Ga sporten! Er is geen plezieriger en gezondere vorm van ontspanning dan lekker bewegen. Bovendien is sporten een geweldige vorm van vereniging. Om het sporten te promoten, is de Nationale Sportweek in het leven geroepen.

Tijdens de Nationale Sportweek, die onder andere georganiseerd wordt NOC-NSF, worden door het hele land heen tal van activiteiten georganiseerd die het plezier van sport en spel promoten. Niet alleen worden bankzitters gestimuleerd om te gaan sporten, maar ook sporters worden uitgenodigd om nieuwe sporten en verenigingen uit te proberen en te leren kennen. Vele verenigingen in het hele land werken daarom mee aan deze sportieve week. Jouw vereniging ook? Laat dat dan zien en zorg voor voldoende promotiemateriaal!

Organiseer een 'open dag' bij je vereniging en laat bijvoorbeeld tasjes samenstellen met leuke (goedkope) sportartikelen zoals bidons. Ben je een hardloopvereniging? Deel stappentellers uit! Fitnesscentrum? Zorg voor een goeie voorraad zweetbandjes om uit te delen en zo een origineel ‘visitekaartje’ mee te geven aan de nieuwsgierige sporters. Al deze producten kunnen door Stravers professioneel worden voorzien van het logo van je bedrijf, of een sportieve slogan. Maak er zo een echte sport van om goed voor de dag te komen tijdens de Nationale Sportweek!

Geen producten gevonden voor deze selectie.