Marketing en communicatie

Marketing bestaat slechts enkele tientallen jaren, in de tegenwoordige tijd is het niet meer weg te denken uit de maatschappij en neemt is het een belangrijk aspect geworden binnen bedrijven. Communicatie is er altijd al wel geweest, vroeger via de telefoon en brieven, iets later de fax en nu het grootste gedeelte via het internet en de e-mail. Communicatie houdt natuurlijk niet alleen in dat men communiceert door middel van bepaalde toestellen of diensten. Tegenwoordig is het allemaal veel breder, communicatie en marketing worden in één adem genoemd omdat beiden veel raakvlakken met elkaar hebben en ook niet zonder elkaar kunnen.

De markt wordt ook door ons via marketing bewerkt. Wij kiezen ervoor om dit te doen via het internet om milieutechnische redenen en kostenbesparende redenen. Wij proberen via onze website te communiceren met u door aan te bieden wat onze groothandel voor u op voorraad houdt.

Om uw bedrijf zo goed mogelijk door te communiceren aan de buitenwereld is het belangrijk om eventuele relatiegeschenken te laten bedrukken met een passende logo of reclametekst. Alle relatiegeschenken die door onze groothandel geleverd kunnen worden bedrukken wij in eigen huis.

Geen producten gevonden voor deze selectie.