Kurkentrekkers bedrukken

Open je wijnflessen graag op een professionele en stijlvolle manier? Maak je graag indruk op je gasten door in één handomdraai de kurk van een fles te trekken? Dan mogen kurkentrekkers niet ontbreken in jouw keukenla. Met dit voorwerp kunnen de meest lastige flessen in een mum van tijd geopend worden. Met één sierlijke beweging trek je de kurk van de fles en schenk je de glazen vol. Jouw gasten zullen voortaan denken dat je een volleerd ober bent.

Zie je in deze vorm van reclame een goede marketingkans? Kijk dan eens of je bij Stravers kurkentrekkers kunt vinden die jouw logo laten stralen. In het assortiment vind je zowel eenvoudige als luxe kurkentrekkers. De producten in het aanbod kenmerken zich stuk voor stuk door kwaliteit en lenen zich prima voor bedrukking met jouw logo. Heb je vragen over kurkentrekkers bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kurkentrekkers bedrukken naar wens

Organiseer je binnenkort een picknick of een barbecue in je vrije tijd? En wil je er een geslaagde middag of avond van maken met vrienden of familie? Denk aan alle barbecue artikelen of de picknick artikelen die nodig zijn. Het belangrijkste is natuurlijk het eten en drinken. Maar naast al het eten en drinken zoals een flesje wijn mogen kurkentrekkers, keuken textiel, borden en wijn accessoires niet ontbreken. Als het ’s avonds afkoelt, komen ook fleece dekens goed van pas. Zorg ervoor dat je katoenen tassen bij je hebt zodat je daar al je spullen in kwijt kan. Vergeet voor de kinderen niet een draadloze oplader mee te nemen, zodat ze met vriendjes op de iPad een spel kunnen spelen. Wij bieden al deze populaire relatiegeschenken aan in ons assortiment.

Kurkentrekkers zijn originele relatiegeschenken, te bedrukken met logo of tekst. Bedrukte kurkentrekkers doen het goed op feestjes, tijdens een picknick, barbecue of gewoon thuis. Kurkentrekkers kunnen ingezet worden voor verschillende doeleinden. Wij adviseren om kurkentrekkers te laten bedrukken met een opvallende kleuren bedrukking. Bedrukte openers vallen op.

Opzoek naar luxe relatiegeschenken? Automatische wijnopeners zijn het perfecte cadeau voor de échte wijnkenners. Deze automatische kurkentrekker met oplader en foliesnijder is geproduceerd uit RVS. Laat de kurkentrekker bedrukken met logo voor een luxe uitstraling. De minimale afname is 10 stuks. Interesse in een kleine oplage bedrukte wijnopeners bestellen? In overleg zullen wij je een aangepaste prijsopgave toesturen. Deze automatische wijnopener is snel leverbaar.

Gratis digitale drukproef en snelle levertijden

Kurkentrekkers als duurzame relatiegeschenken bedrukken we in eigen drukkerij. Alvorens we de kurkentrekkers bedrukken, zullen wij je een gratis digitale drukproef toesturen. Een digitale drukproef is een schets van de kurkentrekker met een logo preview. Op deze manier kan je zien hoe en waar het logo komt. Wij vragen je om de drukproef te controleren zodat we met jouw toestemming de kurkentrekkers kunnen bedrukken. Nadat onze ervaren drukkers de relatiegeschenken hebben bedrukt, zullen wij ze opsturen. Wij hanteren snelle levertijden.

Kurkentrekkers zijn bij uitstek geschikt om te laten bedrukken met een bedrijfsnaam of logo en weg te geven als relatiegeschenk. Immers, je zakelijke contacten zullen jouw cadeau op iedere sociale gelegenheid in de privésfeer tevoorschijn halen. Zo valt je bedrukking op in een informele setting onder je relaties en hun gasten. Met dit cadeau bouw je dus aan een goede reputatie en verstevig je de band met zakenrelaties, maar vergroot je er tegelijkertijd ook de naamsbekendheid mee. Het promoten van je bedrijf was nog nooit zo simpel. Laat daarom kurkentrekkers bedrukken met logo, een commerciële boodschap of bedrijfsnaam.

Vragen?

Heb je vragen over kurkentrekkers bedrukken of wil je persoonlijk advies? Wil je je laten informeren over de mogelijkheden voor het aanvragen van een gratis sample? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.

Laden...