Knuffels bedrukken

Geef je relaties deze winter een teddybeer of andere knuffels cadeau! Al meer dan een eeuw zijn knuffels de favoriete steun en toeverlaat van kleine kinderen. Een pluche beer, konijn of aap is een warm presentje voor de jongsten onder ons. De knuffel dient als troost bij tegenslagen en het helpt het kind zijn eigen weg in de wereld te ontdekken. Laat zien dat je aan de kleintjes denkt en laat knuffels bedrukken en geef deze weg namens jouw bedrijf.

Artikelen 25-33 van 33

Knuffels bedrukken met logo

Onze knuffeldieren worden nog fraaier door een toepasselijke bedrukking. We kunnen het hemdje of het label van de knuffels bedrukken met een bedrijfsnaam of logo. Dit zorgt voor een nog effectievere manier van reclame maken voor jouw bedrijf. En als men een glunderend babytje ziet knuffelen met de teddybeer van jouw organisatie, dan kun je natuurlijk al niet meer stuk.

De collectie van Stravers Promotions biedt je een brede keuze uit knuffeldieren van pluche of velours. Behalve de eerder genoemde figuren kun je denken aan zebra's, olifanten of leeuwen: een hele safari aan knuffelberen. Ze zijn beschikbaar in alle maten, van een reusachtig knuffelbeest waar een baby bijna onder verdwijnt, tot een klein popje die op de top van een vinger past. Voor nog geen veertig cent per stuk heb je al zo'n leuk vingerpoppetje waarmee je de kleintjes uren lang vermaak biedt.

Knuffels bedrukken ter promotie

Aarzel dus niet en laat knuffels bedrukken met logo of tekst als promotiemateriaal bij Stravers Promotions. We zijn een van de grootste Nederlandse aanbieders van relatiegeschenken voor de zakelijke markt. Met ons duizelingwekkend ruime aanbod weten we je altijd te helpen aan precies dat relatiegeschenk dat bij jouw bedrijf past.

Voor vragen over knuffels bedrukken neem je vandaag nog contact op met het verkoopteam van Stravers Promotions. Bel met telefoonnummer 0315-632515 voor een snelle offerte op maat en een gratis drukvoorstel. Of vul het contactformulier in op de website.

Laden...

Laden...