Kleursets bedrukken

Maak kinderen blij met deze vrolijke kleurpotloden. Bijna elk kind houdt van kleuren en waar kinderen blij van worden, worden de ouders dat ook. Dat is een vaststaand feit. kleurpotloden zijn goedkoop maar staan altijd garant voor een hoop plezier. Laat daarom kleurpotloden bedrukken met logo of bedrijfsnaam en verras je relaties, klanten of collega's met dit vrolijke geschenk.

6 artikelen

6 artikelen

Kleurpotloden bedrukken met logo

Kleurpotloden zijn er bij Stravers Promotions in alle soorten en maten. Natuurlijk is er een veelvoud aan potloden. Het is mogelijk om losse potloden en setjes te bestellen. De kleurpotloden bedrukken wij vervolgens voor je met een bedrijfsnaam of logo. Zo bezorg je veel kinderen plezier en maak je tegelijkertijd goede promotie bij de ouders. En de kids, zij associëren je bedrijf vervolgens met pret en plezier.

Kleurpotloden bedrukken als relatiegeschenk

Kleurpotloden zijn hartstikke leuk om weg te geven op een open dag of om de kinderen mee te vermaken terwijl de ouders bijvoorbeeld een beurs bezoeken. En vergeet bovendien de wachtkamers niet. Heb je een praktijk met wachtkamer, dan mogen kleurpotloden zeker niet ontbreken. Ook wanneer je een beroep uitoefent waarbij je (één op één) met kinderen werkt, is het voor hen extra leuk om bij het naar huis gaan kleurpotloden mee te krijgen. Of laat de kleurpotloden bedrukken met de reden van een feest of jubileum en geef ze na de party aan de kinderen mee als aandenken.

Stravers Promotions heeft uiteraard niet alleen kleurpotloden in haar uitgebreide assortiment, maar ook tal van andere tekenwaren, zoals stoepkrijt, waskrijt en verf. Of kies voor een luxe tekenset die van alles heeft om een kind tevreden mee te stellen. Van een simpel potlood tot een 88-delige set; voor iedere gelegenheid is er wel geschikt tekenmateriaal te vinden.

Heb je nog vragen over kleurpotloden bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij vertellen je alles over onze druktechnieken en materialen. Daarnaast ontvang je bij de offerte aanvraag altijd een gratis drukproef. Hier kun je jouw ontwerp op schaal op de kleurpotloden zien.

Laden...