Kinderpolo's bedrukken

Kinderpolo’s zijn leuk om te dragen in de zomer. Polo’s hebben een sportieve uitstraling. Sportteams kunnen hier gebruik van maken en kinderpolo’s laten bedrukken met logo of tekst. Ouders besparen op sportkleding en de eigen kleding van kinderen wordt niet vies. De polo kan bedrukt worden met het nummer van de speler, zodat direct opvalt welke spelers er op het veld staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voetbal- of hockeyteam. Het is belangrijk dat de naam en het nummer van de speler opvalt, zodat ze herkend kunnen worden. Daarnaast kan je natuurlijk ook de naam van de club op het kinderpolo bedrukken. Voor vragen over kinderpolo’s bedrukken, kan je contact opnemen via e-mail of bel ons op 0315-632515.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kinderpolo’s bedrukken vergroot de naamsbekendheid

Laat kinderpolo’s bedrukken en vergroot je naamsbekendheid met deze populaire relatiegeschenken. Bedrukte kinderpolo’s levert je reclame en naamsbekendheid op. Kinderen maken gratis reclame voor jou. Ouders, familieleden en vrienden die naar een wedstrijd komen kijken, zullen een blijvende herinnering overhouden aan je bedrijf, organisatie of club. Door het inzetten van bedrukte kinderpolo’s zullen er snel nieuwe leden volgen.

Kinderpolo’s kunnen aan de voorkant en achterkant bedrukt worden. Zo wordt het niet alleen een unieke polo met de naam van het kind, maar komt ook jouw logo, naam of tekst duidelijk in beeld. De Stedman kinder polo by Hanes is ideaal om te bedrukken of borduren. Deze duurzame polo is afgewerkt met twee knoopjes. Wij hanteren een minimale afname van 25 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage kan je contact opnemen met onze klantenservice en de mogelijkheden bespreken.

Kinderpolo’s bedrukken of borduren?

Kinderpolo’s kunnen bedrukt of geborduurd worden. Wij bedrukken full-colour of middels de zeefdrukmethode. Heb je een logo dat bestaat uit één kleur dan passen we zeefdruk toe. Bestaat het logo uit meer dan vijf kleuren of wil je een foto laten bedrukken op het kinderpolo, dan passen we de full color drukmethode toe. Polo’s kunnen ook geborduurd worden, waardoor de bedrukking er uitstekend uit komt te zien. Kinderpolo’s bedrukken we in eigen drukkerij.

Om de outfit helemaal af te maken, kan je ervoor kiezen om ook een stoer kinderpetje te laten bedrukken. Deze pet is voorzien van een praktische klittenbandsluiting, waardoor hij eenvoudig te verstellen is. Kinderpetjes kunnen als origineel relatiegeschenk bedrukt worden. Bedrukt met logo of tekst sluit hij volledig aan bij de bedrukte kinderpolo’s.

Stappenplan kinderpolo’s bedrukken

Kinderpolo’s laten bedrukken met logo? Vraag op een eenvoudige wijze een offerte aan. Het ‘aanleveren logo’ behoort tot de eerste stap. Wij zullen je vragen om het gewenste logo of de tekst naar ons toe te sturen. Zodra wij die hebben ontvangen, kunnen wij een gratis digitale drukproef opstellen. Wij zullen de drukproef naar je opsturen en na akkoord van jouw kant overgaan op kinderpolo’s bedrukken.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over het laten bedrukken van kinderpolo’s? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zijn wij niet bereikbaar, dan nemen wij de eerstvolgende werkdag contact met je op.