Introductieweken

Introductieweken van scholen zijn momenten voor huidige studenten om eenvoudig studiepunten te pakken door studenten te begeleiden en wegwijs te maken op zowel de school als de opleiding. Vaak wordt er door de school budget beschikbaar gesteld om de leerlingen meteen een welkom gevoel te geven.

De introductieweken zijn ervoor bedoeld om leerlingen wegwijs te laten maken op hun nieuwe school. Het is een belangrijke start van de studie. Zo kunnen leerlingen de nieuwe school en studiegenoten leren kennen. Ook tijdens deze weken kunnen er give-aways ingezet worden welke de leerlingen kunnen gebruiken tijdens de opleiding. Aan het einde van de schoolperiode maken de examenkandidaten zich op voor de examens. Als school kan je de geslaagden feliciteren met mooie geschenken. Denk bijvoorbeeld aan examenhoeden die bedrukt kunnen worden. Een waardevolle herinnering voor alle leerlingen.

Verschillende introductieweken gaan gepaard met leuke relatiegeschenken en andere premiums die de leerlingen direct kunnen gebruiken binnen de opleiding. Zo worden leerlingen voorzien van potloden waarmee examens gemaakt kunnen worden of wordt er een mooie congrestas gegeven waar de studenten hun boeken in op kunnen bergen.

Ook een topper om de introductieweken mee te starten is de USB stick. Je kunt de leerlingen veel informatie over de school en/of opleiding meegeven die de studenten op hun gemak thuis door kunnen lezen. USB sticks zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. In sommige gevallen kan de organisatie van een introductieweek kiezen voor een USB stick voorzien van een film waar een en ander uitgelegd wordt.

Op deze manier krijgen de studenten ook een kans om visueel terug te blikken op al de informatie die men in vrij korte tijd moet verwerken. Om de introductie nog herkenbaarder te maken is het vaak verstandig om de promotieartikelen te voorzien met een bedrukking van de school of opleiding.

Geen producten gevonden voor deze selectie.