Give-aways bedrukken

Wat zijn give-aways? Give-aways zijn kleine betaalbare weggevertjes. Give-aways zijn populaire relatiegeschenken en worden ontvangen met een glimlach. In onze categorie give-aways vind je onder andere weggevertjes, sleutelhangers, beursartikelen en anti-stress artikelen. Dit zijn populaire producten die klein maar zeker effectief zijn. Een give-away is een promotioneel artikel. Give-aways kan je laten bedrukken met logo of tekst. Give-aways bedrukken we geheel naar wens.

Give-aways bedrukken we vaak voor bedrijven die hun promotiecampagne extra kracht bij willen zetten. Een goede keuze want met een bedrukte give-away neemt je naamsbekendheid razendsnel toe. Denk bijvoorbeeld aan aanstekers, pepermuntjes of sleutelhangers met lampje. Allemaal kleine artikelen die uitermate geschikt zijn om uit te delen. Een bedrukte give-away is een origineel relatiegeschenk. Meer informatie over onze originele give-aways bedrukken? Bij Stravers vinden we persoonlijk contact belangrijk. Je kan een e-mail sturen naar info@stravers.nl of bel ons op 0315-632515.

1 artikel

  • Balpen Maastricht blauw
    ...
    Bij 5000 stuks Vanaf € 0,11
    Bekijk

1 artikel

Give-aways bedrukken met logo

Leuke give-aways met logo doen het vaak goed op beurzen, evenementen en bijeenkomsten. Maar ook binnen je eigen bedrijf kunnen ze goed van pas komen. Heb je een fietsenzaak? Geef iedere klant een bedrukte sleutelhanger cadeau. Ben je eigenaar van een tabakszaak? Deel gratis aanstekers met logo uit. Er zijn tientallen manieren te bedenken om jouw business te bootsen met bedrukte give-aways. Laat give-aways bedrukken en geef ze weg om de relatie met je klant of partner te versterken. Wij bieden je een ruim assortiment met verschillende soorten give-aways.

Alle give-aways bedrukken we geheel naar wens met eigen logo of tekst. De meeste give-aways worden bij ons bedrukt middels de tampondruk. Dit is een betaalbare en duurzame techniek die zich leent voor kleine drukoppervlaktes. Om te kijken welk artikel het beste aansluit binnen jouw branche, kun je je vrijblijvend laten informeren door onze specialisten. Give-aways bedrukken wij in eigen drukkerij en hebben we veelal op voorraad in eigen magazijn. Hierdoor kunnen we snel leveren.

Goedkope relatiegeschenken en populaire give-aways zijn anti-stress artikelen. Een voorbeeld van een anti-stress artikel is de anti-stress bal. Laat je relaties niet stressen. Personaliseer dit relatiegeschenk met eigen logo. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bestel een minimale afname van 100 stuks. Wil je een kleine oplage bestellen? Dan is de prijs op aanvraag.

Gratis digitale drukproef

Wanneer je ervoor kiest om give-aways te laten bedrukken, zullen we eerst een gratis digitale drukproef opstellen. De digitale drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Een drukproef is een schets van de give-away met daarop het gewenste logo of de tekst. Je kan zien hoe en waar jouw logo bedrukt wordt. Wil je, na het zien van de drukproef, nog iets aanpassen? Laat het ons dan weten. Pas na jouw akkoord zullen we de give-aways bedrukken.

Heb je ervoor gekozen om give-aways in te zetten en wil je ze op een originele manier weggeven? Doe de give-aways in een leuke bedrukte tas. In de categorie tassen vind je verschillende soorten tassen. Denk bijvoorbeeld aan katoenen tassen, papieren tassen of eco tassen.

Vragen?

Heb je vragen omtrent give-aways bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag. Stuur ons een e-mail of bel naar 0315-632515. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.

Laden...

Laden...