Geschenktassen

Een gemakkelijke, leuke en originele oplossing voor de mensen onder ons die de cadeaus een stuk persoonlijker willen maken, maar dit niet ten koste willen laten gaan van de mooie verpakking: bedrukte geschenktassen bieden dé uitkomst. Laat geschenktassen bedrukken met logo of tekst en vergroot je naamsbekendheid.

12 artikelen

12 artikelen

Geschenktassen bedrukken met logo

Het is altijd erg persoonlijk als je er zelf op uit gaat om geschikte cadeaus te zoeken voor bijvoorbeeld familie, personeelsleden of klanten. Maar wanneer je zelf een cadeau uitzoekt, zit er vaak geen mooie feestelijke verpakking omheen! En wanneer je het cadeau zelf inpakt met een leuk cadeaupapiertje ziet het er toch nooit helemaal zo mooi uit als wanneer je dit door een ander laat doen. Wij beschikken over een ruim assortiment geschenktassen in een tal van formaten en custom made kleuren.

Geschenktassen bedrukken met boodschap

Stravers Promotions heeft verschillende prachtige geschenktassen beschikbaar. Deze geschenktassen bedrukken we allemaal met bedrijfsnaaam of logo. De prachtige designs van deze luxe tassen geven jouw persoonlijk geselecteerde cadeau nét dat kleine beetje extra, waardoor het er mooi, luxe en feestelijk uit ziet. Ideaal voor het uitdelen van kleine cadeautjes na bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijdagmiddagborrel! Bespaar jezelf de tijd om alle cadeaus in te pakken en laat geschenktassen bedrukken bij Stravers Promotions!

Ook zijn deze tassen uiterst geschikt voor de kleine relatiegeschenken die je aan jouw klantenbestand uitdeelt. Door deze geschenken in een mooi geschenktasje aan te reiken, laat je als bedrijf een geweldige indruk achter. Hierbij laat je oog voor detail zien en komt het cadeau professioneel over. Je laat zien betrokken te zijn bij het personeel en klanten, ongeacht de grootte of waarde van het cadeautje wat zich in de tas bevindt. Het feit dat je er persoonlijk mee bezig bent geweest en er goed over na hebt gedacht is vaak veel meer waard. Wacht dus niet langer en bestel nu deze leuke geschenktasjes!

Laden...