Gemeente en overheid

Regelmatig heeft de gemeente relatiegeschenken en promotiemateriaal nodig voor het promoten van een nieuw plan of project. Door het geven van een attentie wordt het te promoten doel nog beter onder de aandacht gebracht. Sinds januari 2010 is het ook nog eens verplicht voor gemeenten en overheid om groene relatiegeschenken te geven. Groene relatiegeschenken wil eigenlijk zeggen dat er bepaalde standaards zijn waar deze artikelen aan moeten voldoen. Zo mogen de relatiegeschenken niet gemaakt zijn door middel van kinderarbeid en mogen ze geen schadelijke stoffen bevatten zoals cadmium etc. Bij voorkeur dienen ze ook nog eens biologisch afbreekbaar te zijn.

Regelmatig hebben gemeenten en politieke partijen te maken met verkiezingen waarbij het ook verstandig is om een partij te promoten. Dit kan door middel van een promotie-pen of een flyer maar kan ook door middel van andere reclameartikelen zoals ballonnen, promotietassen etc.

Meestal is het belangrijk om snel over de juiste relatiegeschenken te beschikken, daarom is het fijn om direct bij een groothandel te kopen. Alle relatiegeschenken die geschikt zijn voor gemeenten en overheid zijn prima te bedrukken en daarom ideaal promotiemateriaal.

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Drinkfles Louvre
  Vanaf € 5,09 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,99
  Bij 500 stuks
 2. Luxe drinkfles Sleeve
  Vanaf € 5,19 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,99
  Bij 500 stuks

2 artikelen