Feestdagen

Feestdagen; we houden ervan. Hoe meer feest, hoe beter. Koningsdag, Sinterklaas en oud en nieuw. Dit zijn een aantal feestdagen die elk jaar weer terugkomen en groots gevierd worden. Vier deze feestdagen met je relaties en kies voor bedrukte relatiegeschenken. Zo denken ze tijdens feestdagen aan jouw bedrijf of organisatie. In ons brede assortiment vind je relatiegeschenken die aansluiten op bepaalde feestdagen.

Tijdens Koningsdag kunnen o.a. bedrukte toeters, caps en zonnebrillen ingezet worden. Opzoek naar een Sinterklaascadeau voor je relaties? Kies voor een geschenk dat past bij de interesses van je relaties. Aan het einde van het jaar verrassen we onze relaties met een eindejaarsgeschenk. Hiermee laat je blijken dat je je werknemers, klanten en andere zakelijke relaties waardeert voor hun inzet van het afgelopen jaar. Een mooi kerstpakket, wijnbox of een mooie bluetooth speaker als cadeau zijn mooie eindejaarsgeschenken.

Let op: in deze categorie staan seizoensgebonden producten. Hierdoor kan het voorkomen dat artikelen tijdelijk niet leverbaar zijn

1 artikel

  • Non-woven tas Emily
    +5
    ...
    Bij 2500 stuks Vanaf € 0,30
    Bekijk

1 artikel

Laden...